Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Deze beenoefeningen kun je overal en altijd doen en ze kosten je slechts 15 minuten. Verlies het vet op je benen!

0

Het warme weer komt eraan en dat betekent blote benen. Sommige mensen beginnen deze dagen als een gek te fitnessen om in de zomer met hun gespierde benen te kunnen pronken.

Maar als je nogal een druk leven hebt, is het niet altijd evident om daar tijd voor vrij te maken. Geen probleem, hieronder presenteren we enkele oefeningen die je gewoon thuis kunt doen en slechts tien minuutjes tijd vergen.

Waarom fitnessen?
Je benen zijn het fundament van je lichaam, hetgeen met zich brengt dat sterke benen hoe dan ook goed zijn voor je hele lichaam. Door je benen te trainen verbeter je je stabiliteit en verminder je het risico op kwetsuren van andere spieren. Doordat je balans beter wordt, zal je ook een betere atleet worden.

De spieren in je benen zijn ook het grootste, dus door deze spieren aan het werk te zetten train je een groot deel van je lichaam. Deze oefeningen vergen meer energie omdat je hart harder moet pompen om deze grote spieren van bloed te voorzien. Daardoor verbrand je ook meer calorieën. Dit betekent dan weer dat je benen trainen een goede manier is om snel gewicht te verliezen.

De beste beenspieroefeningen om gewoon thuis te doen
Om het meeste te halen uit deze oefeningen moet je ze regelmatig doen. Geregeld fitnessen zorgt er ook voor dat je spieren wennen aan de oefeningen en achteraf minder pijnlijk zullen zijn. Het is ook belangrijk om vooraf te stretchen om het herstel van je spieren te bevorderen en kwetsuren te vermijden.

De beste oefening voor je billen en dijen staan onderaan

Conclusie:
Als je deze zomer het beste uit je lichaam wil halen, probeerde deze oefeningen dan eens. Je kunt ze waar en wanneer je maar wil doen! Meer nog, deze oefeningen kunnen de start zijn van een fantastisch lichaam dat je voor de rest van een lang leven kunt meedragen!

DEEL deze oefeningen met je vrienden op Facebook!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close