*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Deze vrouw schrapte één ding van haar menu, en weegt nu 45 kilo minder! Wat een ongelooflijk resultaat!

0

Het meisje werd jaren lang als ‘dikkertje’ aangesproken. Ze was het zat en ging drastische maatregelen nemen, ze ging helemaal aan de andere kant van het land in New York studeren. Ook afvallen was een groot nieuw doel. Hiervoor had ze maar één ding niet meer nodig. Het meisje had net een van haar beste vrienden verloren, dit was haar grootste steun bij het afvallen. Toen ze deze nieuwe kans kreeg om te gaan studeren besefte ze dat dit echt de kans was om af te gaan vallen.

Het was ideaal voor kristina om helemaal in New York opnieuw te kunnen beginnen. Hier kon ze zijn wie ze wilde zijn. Ze las op Reddit over het ketogeendieet en kreeg veel inspiratie door foto’s van een andere vrouw met exact dezelfde lichaamsbouw en exact dezelfde dromen.

Het besluit was snel gemaakt: geen koolhydraten meer. Dit was niet echt een probleem voor Kristina. Ze wou zo graag afvallen dat ze er alles aan zou doen om dit doel te kunnen bereiken.

Nu, bestaat haar eten uit vlees, kaas en geen koolhydraten. Enkel in haar groenten, die ze nu met veel plezier eet, zitten een beetje koolhydraten. De resultaten van haar dieet zijn indrukwekkend!

Kijk zelf maar:

afvallen3

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close