*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dikke buik met 10 centimeter verminderen in 4 dagen

1

Dikke buik, daar willen we toch allemaal zo snel mogelijk van af? Maar dat is blijkbaar veel gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Anders liepen er toch niet zoveel dikke buiken rond?

Afvallen doen we nog altijd met een gezond eetpatroon, gezond eten, meer vet verbranden en voldoende bewegen. Maar blijkbaar werkt deze formule gemakkelijker bij overgewicht over gans ons lichaam, dan op bepaalde plaatsen zoals onze buik. Buikvet is daar bovenop veel ongezonder, en oorzaak van ernstige aandoeningen. Heb jij ook last van een buikje?

Wat zou je ervan denken om die te verminderen met maar liefst 10 centimeter in amper 4 dagen?

Voldoende water drinken is gezond, en wordt dan ook door diëtisten en voedingscoaches sterk aangeraden. Minstens 2,5 en maximaal 4 liter per dag. We kunnen immers niet alleen te weinig, maar ook teveel water drinken. Voldoende water drinken stimuleert niet alleen onze gezondheid, maar helpt ons tegelijk gemakkelijker vet te verbranden en af te vallen.

Water is één van de belangrijkste onderdelen van een gezond eetpatroon.

Het zorgt voor heel wat gezondheidsvoordelen en doet ons sneller sneller gewicht verliezen.

Voldoende water drinken:

Geeft ons een langer verzadigingsgevoel

Stelt onze honger langer uit

Doet ons automatisch minder eten

Helpt ons gezond afvallen

Doet sneller ongezond buikvet verbranden

Hydrateert en zuivert ons lichaam van alle giftige afvalstoffen als voornaamste oorzaak van onze ongezonde voeding

Zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang

Dikke buik verminderen doe je in combinatie met meer vet verbranden

Wil je sneller afvallen om dikke buik snel kwijt te spelen, met weinig vet en veel spieren? Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programmavan Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde maniermeer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is hetVet Verliezen1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees jeHIER

Dikke buik verminderen met Sassy water

Water is dus een belangrijke hulp bij het afvallen en het definitief kwijt spelen van een dikke buik. Maar blijkbaar werkt het ene soort water beter dan het anders als we ons gezond streefgewicht willen bereiken, én behouden. Sassy water is een belangrijk onderdeel van het platte buiken of Flat Belly dieet die nu ook bij ons langzaam maar zeker meer volgers kent.

Het Flat Belly dieet

Het Flat Belly Dieet, werd ontworpen door de Amerikaanse door voedingsdeskundige Cynthia. In de eerste plaats voor het verliezen van een dikke buik. Sassy water is een heerlijk verfrissende, hydraterende en revitaliserende drank.

Precies zoals klassiek water bevat ook Sassy water weinig of geen calorieën, en heeft het een gunstig effect op onze gezondheid. Zo kun je snel je dikke buik verliezen. Het zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang, helpt bij winderigheid, en kalmeert onze spijsvertering.

Door regelmatig Sassy water te drinken, kunnen we onze dikke buik met maar liefst tien centimeter verminderen in een tijdspanne van amper vier dagen.

De samenstelling van dit Sassy water is gebaseerd op het feit dat we gemiddeld minstens acht grote glazen water per dag nodig hebben om gezond te kunnen blijven functioneren. Onze dagelijkse hoeveelheid water verschilt echter van persoon tot persoon, en is vooral afhankelijk van ons geslacht, leeftijd van en de duur en de intensiteit van onze inspanningen.

In het Flat Belly dieet staat het drinken van dit Sassy water centraal. Dat wordt gecombineerd metgezond etenzoals veel verse groenten en fruit. Dat moet ook onze darmen tot rust brengen.

De eerste vier dagen van het Flat Belly dieet zijn cruciaal, en eet je geen:

 • Snelle koolhydraten: vooral suiker en zetmeelrijk producten
 • Snoep
 • Koekjes
 • Gebak
 • Ongezonde tussendoortjes zoals chips
 • Vette en calorierijke voeding

Positief in het Flat Belly dieet is ongetwijfeld dat gezond eten wordt gecombineerd met voldoende bewegen.

Als je doet wat het Flat Belly dieet vraagt, ben je binnenkort je ongezond buikvet kwijt. Meer zelfs, in een gezond eetpatroon met gezond eten, voldoende bewegen en het regelmatig drinken van Sassy water, ben je voorgoed van je buikje verlost.

Een dikke buik verminderen met maar liefst tien centimeter in slechts vier dagen, is niet niks, en beslist het proberen waard.

Sassy water om je dikke buik te verliezen, maak je gemakkelijk zelf

De ingrediënten voor Sassy water:

 • Minimum 8 Glazen water
 • Een theelepel geraspte gemberwortel
 • Een middelgrote verse, geschilde en in dunne plakjes gesneden komkommer
 • Een middelgrote, in dunne plakjes gesneden citroen
 • Twaalf verse blaadjes spearmint

De bereiding van Sassy water:

 • Meng alle ingrediënten in een kruik
 • Plaats de kruik één nachtje in je koelkast
 • Filteren en je gezondheidsdrank voor een platte buik is klaar

Drink dit gezonde Sassy water voor je ontbijt, dus op je nuchtere maag. Verspreidt het drinken van dit water over een ganse dag. Om het resultaat hiervan te merken, is het belangrijk om gedurende minstens vier opeenvolgende dagen uitsluitend Sassy water te drinken.
Na vier dagen zal je zodanig versteld staan van het resultaat, dat je niets anders dan dit Sassy water meer wilt drinken. Je gezondheid en lichaamsgewicht zal er ongetwijfeld wel bij varen.

Gezond eetschema om je dikke buik definitief kwijt te spelen

 • Je Ontbijt: neem een licht ontbijt met bijvoorbeeld een groente slaatjes, één stuk fruit, een gekookt eitje en een volkoren boterham
 • Je lunch of middagmaal: groente- en vis salade
 • Je diner of avondmaal: sla, gekookte aardappelen met een stukje gegrilde vis, magere natuuryoghurt en een stuk fruit als tussendoortje.

Voor een maximaal resultaat, hou je dit dieet gedurende 28 dagen vol. Na vier dagen zul je je ongetwijfeld fitter, energieker, vitaler én beter in je vel voelen dan ooit tevoren.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close