*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit 18 jaar oude meisje leefde op 3 appels per dag gedurende 8 maanden! 5 jaar is dit hoe ze eruit ziet!

0

De mode-industrie heeft een aantal venijnige normen gezet. modellen verhongeren zichzelf om aan deze eisen te voldoen.

Haar naam is Victoire Macon Dauxere en ze is 18 jaar oud en ze is een Franse middelbare school student. Victoire besteedt veel tijd aan de studie voor haar eindexamen, maar ze nam een dag vrij van school en studeren en ze ging winkelen met haar moeder. Nou, ze wist niet dat deze dag haar leven voorgoed zou veranderen. Toen ze uit winkelen was met haar moeder, zag ze een modellenbureau. Nou, haar grootste droom was om te studeren aan de Sciences Po – een prestigieuze universiteit in Parijs. Maar toen ze het modellenbureau zag, veranderde ze van gedachten, omdat ze dacht dat is de droom van elk tiener meisje.

Dus, Victoire trad toe tot het Elite modellenbureau en haar leven veranderde in een levende hel. Nou, dit jonge meisje werd opgesloten in de brutale modellenwereld, waar de dunne lichamen regeren. Victoire zei dat niemand haar vertelde dat ze gewicht moest te verliezen. “Ze vertelden me dat in september, dat ik de Fashion week moest doen, en dat al de kleren maat 32 tot en met 34 zijn en ik in hen moet passen”, zei ze.

Dus, Victoire werd uitgehongerd en verloor 22 pond. in slechts 2 maanden. Zo, nu heb je waarschijnlijk vragen zoals wat haar geheime dieet plan is? Nou, ze aten slechts 3 appels per dag en ze dronken alleen bruisend water, want dat gaf haar een vol gevoel. Ze aten ook een stukje kip of vis, maar slechts een keer per week.

Nou, haar dieet plan werkte prima. Victoire is 5’10 “lang en ze woog 103 pond. Zij werd geboekt voor de modeshows in Parijs, Milaan en New York. Ze voor alle populaire merken, zoals Alexander McQueen en Miu Miu en ze behoorde bij de top 20 modellen van deze agentschappen.

Maar, de lelijke waarheid achter al deze mode spotlights was dat ze leed aan anorexia. “Ik nam mijn pols op elke week, en het was erg zwak. Ik begon mijn haar te verliezen en ik had ook osteoporose. En ik stopte ook met het hebben van mijn periode.”, Zei ze. Victoire gaf ook toe dat ze was flauwgevallen een paar keer, tijdens de fashion week shows.

Ze zegt ook dat het ergste en meest verwarrende deel hiervan is dat de modellenbureau al haar foto’s manipuleerde “Ze voegden extra gewicht toe aan mijn dijen en wangen. Alle meisjes die werken voor hetzelfde modellenbureau kunnen niets zeggen, omdat ze dan hun baan zullen verliezen. Ze kunnen echt niets zeggen als ze weer willen werken”, zei Victoire. Ze zegt ook dat de modellen een aantal snacks eten voor het oog van de journalisten, maar ze zullen alles weer uitbraken zodra de journalisten en de camera’s zijn verdwenen.

Victoire zei dat ze zich nog nooit zo slecht heef gevoeld in haar hele leven. Ze was ellendig en ze zegt ook dat ze een keer probeerde zelfmoord te plegen. “Ik voelde dat ik mezelf had verloren, maar niemand begreep het. Ze dachten dat ik de perfecte droom leefde, maar ik voelde me ellendig en ik wilde er alleen maar uit”, zei ze. Victoire was bulimisch geworden, alleen en ze was de hele tijd depressief.

Dus, toen ze eindelijk besloot om een einde te maken aan haar mode carrière, voelde ze zich geweldig. Ze is 23 nu en ze publiceerde een boek “Nooit mager genoeg. Dagboek van een top model”. Ze beschrijft haar leven als model in dit boek. Ze legt uit hoe ze zich voelde om zo mager te zijn, hoe de modeontwerpers alle modellen behandelden. Victoire legt uit hoe het is om een super model te zijn, en het is niet zo geweldig als alle tieners denken dat het is.

De mode-ontwerpers behandelden alle modellen als vulgaire kleerhangers. De beroemde mode-ontwerper Karl Lagerfeld zegt dat een Chanel pak niet past bij een vrouw met borsten. Nou, dit is schokkend, omdat vrouwen de borsten hebben van nature. Dus is zijn vak toch het ontwerpen van een pak dat vrouwen past, toch?

Er zijn gelukkig ook wat lichtpuntjes – haar verhaal inspireerde een nieuwe wet in Frankrijk. Deze wet is eigenlijk bedoeld om modellen die zijn te mager van het werken te stoppen. “Dus als iemand je vraagt om gewicht te verliezen, dan moetje zo hard en ver weg rennen als je kunt”, zegt ze. Gelukkig is Victoire weer helemaal goed en ze draagt de Amerikaanse maat 6. Ze is gezond en ze wil een nieuwe carrière op het podium starten, maar dit keer in het theater.

Haar verhaal is erg inspirerend, want ze is een van de weinige modellen ter wereld die zich uit durft te spreken en de waarheid te vertellen over wat er werkelijk aan de hand is achter de schermen in de modewereld.

(Healthylifetricks.com)

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close