*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit dieet doodt kanker, verbetert de geestelijke gezondheid en bevordert gewichtsverlies

0

In Amerika halen de top 11 voorgeschreven geneesmiddelenfabrikanten jaarlijks een gecombineerde $ 85 miljard op. Dat verbazingwekkende cijfer is te danken aan het talent van de gezondheidszorg om mensen medicijnen te geven en op de hoogte te blijven van natuurlijke, eenvoudige dingen die hen kunnen genezen. Om deze te onderdrukken…

Gelukkig zijn er een aantal goede mensen in de medische industrie die proberen mensen boven winst te plaatsen. Zulke mensen hebben ongelooflijke ontdekkingen gedaan, waaronder de genezende kracht van een ketogeen dieet.

Keto-wat?

Het doel van een ketogeen dieet is om het lichaam te helpen een stadium te bereiken dat ketose wordt genoemd.

Het dieet, ontwikkeld door Dr. Russel Wilder in de Mayo Clinic in 1924, vereist dat u 50% -70% van uw voedselinname voordelige vetten maakt, wat uw lichaam afbreekt om ketose te induceren.

Wat is precies zo wenselijk aan ketose? Ik ben blij dat je het vroeg! Hier zijn een paar voordelen.

# 1 – Gewichtsverlies

Volgens DietDoctor.com verandert een ketogeen dieet je lichaam in een ‘vetverbrandingsmachine’. In wezen dwingt het je metabolisme bijna volledig op vet in tegenstelling tot de gebruikelijke suiker. Als zodanig helpt een ketogeen dieet je vetverbrandingspotentieel drastisch te verhogen.

Een ketogeen dieet werkt ook om gewichtsverlies aan te moedigen door de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels te verlagen. Vergeet niet dat insuline een van de hormonen is die je lichaam vertelt om vet vast te houden.

# 2 – Type 2 Diabetes Symptoom Management

Type 2 diabetespatiënten hebben een verminderde insulinegevoeligheid en bijgevolg hoge niveaus van het hormoon. Hoge insulineniveaus kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

Vette lever
zwaarlijvigheid
Verlangen naar koolhydraten
Hoge bloedsuikerspiegel
Verhoogd jichtrisico
Hoge bloeddruk

Een ketogeen dieet vermindert natuurlijk de hoeveelheid koolhydraten (die worden omgezet in suiker) die u consumeert, terwijl uw lichaam de energie krijgt die het nodig heeft uit vet.

# 3 – Behandeling van kanker

Een ketogeen dieet werkt wel om het risico op kanker te verminderen, maar het echte bewijs van zijn kracht is het vermogen om bestaande kanker te behandelen. Dit is hoe het werkt.

Kankercellen leven van glucose, wat een koolhydraatrijk dieet biedt. Aan de andere kant verlaagt een vetrijk ketogeen dieet de hoeveelheid glucose-kankercellen in uw lichaam. Dit, volgens The Truth About Cancer, verhongert letterlijk de kankercellen.

Kankeronderzoeker Dr. Thomas Seyfried zegt dat een ketogeen dieet zelfs effectiever zou kunnen zijn bij de behandeling van kanker dan chemotherapie.

# 4 – Verbetering van de geestelijke gezondheid

In één onderzoek verminderde een ketogeen dieet de symptomen van een schizofrenie-achtige ziekte bij muizen aanzienlijk. Verschillende psychiaters zeggen dat het maaltijdplan ook wonderen verricht voor mensen die lijden aan een depressie en een bipolaire stoornis.

In 1999 zagen onderzoekers autistische kinderen die een grote verbetering vertoonden nadat ze met ketogeen dieet waren begonnen. Ze verbeterden op gebieden zoals samenwerking, spraak, interactie en hyperactiviteit. 2 van de 18 deelnemers die de studie hadden afgerond, konden de speciale school verlaten en het reguliere onderwijs starten.

Volgens Psychology Today zijn de mentale voordelen van een ketogeen maaltijdplan grotendeels te wijten aan het vermogen om GABA-niveaus in de hersenen te handhaven.

Hoe een ketogeen dieet te beginnen

Een ketogeen dieet vereist een beetje planning. Maar geloof me, het zal het waard zijn – ik bedoel, kijk eens naar die voordelen hierboven!

Om te beginnen, moet je niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag eten. Veel mensen kiezen ervoor om zo laag als 30 gram te gaan. Wat eiwit betreft, eet niet meer dan 120 gram per dag. Eet 120 gram hele voedingsvetten en 90 gram toegevoegd vet. Als u zich op gewichtsverlies concentreert, snijd die toegevoegde hoeveelheid vet dan tot 30 gram.

Deze richtlijnen zijn natuurlijk slechts algemene tips. U moet een diëtist raadplegen voor specifieke informatie over uw lichaam en doelen.
Voedsel om te eten op een ketogene voeding
Het zal je misschien verbazen hoe uitgebreid je opties zijn voor een ketogeen maaltijdplan.

Haal je vet uit het volgende:

Avocado
Boter
Kippenvet
Olijfolie
Kokosolie

Haal je eiwitten uit deze voedingsmiddelen:

Vis
Rundvlees
Lam
schelpdieren
Hele eieren

Koolhydraatarm maar toch vullend voedsel omvat:

Macadamia noten
pecannoten
Walnoten
amandelen
Pompoenpitten
Appels
sinaasappels
peren
Kaas

Wilt u meer weten over hoe een ketogeen dieet werkt? Bekijk deze video!

Bronnen:

KetoDietApp.com
Psychology Today
DiagnosisDiet.com
The Truth About Cancer
DietDoctor.com
Authority Nutrition
Alternet
www.davidwolfe.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close