Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Dit Gebeurt Er Met Je Lichaam Als Je Een Maand Lang Dagelijks Een Ei Eet…

0

Het is niet altijd gemakkelijk om te beslissen wat het beste voedsel is om te eten. Misschien eet je iets al jaren, terwijl dat type voedsel slechter voor je is dan je denkt.

Zo laat een recente studie zien dat het dagelijks consumeren van eieren eigenlijk heel goed voor je is. Dit klinkt logisch als je gaat nadenken over wat er allemaal in een ei zit. Toch werd er in het verleden beweerd dat eieren niet goed voor je waren vanwege de hoeveelheid cholesterol die eieren bevatten.

Dit valt echter mee en tevens is cholesterol onmisbaar in ons lichaam. Het is essentieel bij de opbouw van cellen en weefsels en is een grondstof bij de vorming van hormonen, vitamines en galzuren. Ook helpt het bij de bouw van het zenuwstelsel.

Laten we het nu eens hebben over de positieve kanten. In de onderstaande video krijgen we de gezondheidsvoordelen van eieren te zien. Één daarvan is de enorme hoeveelheid voedingsstoffen die in eieren zitten, zoals calcium, omega-3 vetzuren en vitaminen.

Er zijn ook aanwijzingen dat het eten van eieren kan bijdragen aan het goed functioneren van de hersenen en zelfs het op peil houden van je gewicht. We weten dus dat het consumeren van eieren veel positieve werkingen kan hebben, maar voordat je aanpassingen gaat maken in je eetgedrag, adviseer ik je om eerst de onderstaande video te bekijken.

Wat is jouw ervaring met het eten van eieren? En welke voor- en nadelen merk je? Laat het weten in de reacties op Facebook.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close