*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit is de moordenaar van obesitas, met slechts een eetlepel zal je 30 pond kwijtraken in een maand!

0

Het versnellen van de stofwisseling is zeker de beste manier om gewicht te verliezen. Vele verschillende natuurlijke voedingsmiddelen kunnen je helpen om dit te bereiken. Maar, als je echt de snelheid van je stofwisseling wilt verhogen, besteed dan altijd aandacht aan de kruiden die je gebruikt.

Een studie werd uitgevoerd door wetenschappers van de Medische Wetenschappen Universiteit van Iran. Ze verdeelden de deelnemers in 2 groepen. Er waren 88 vrouwen met een overgewicht.

De vrouwen uit beide groepen kregen gezonde voeding voor de komende drie maanden. Zij consumeerden minder dan 500 calorieën per dag. Het enige verschil in hun dieet was het gebruik van kruiden. De eerste groep consumeerde 3 gram komijn per dag. Ze mengden de komijn met 140 gram yoghurt en verteerden het elke ochtend op een lege maag. De tweede groep consumeerde ook yoghurt, maar zonder de komijn.

De resultaten van de eerste groep waren geweldig. De eerste groep vrouwen verloren nog 14 pond meer dan de tweede groep na een periode van slechts 1 maand! Ze verloren 14,64% vet en de tweede slechts 4,91% vet.

Komijn bezit verrassende eigenschappen. Het is hoog in filosterole, dat in staat is het vasthouden van cholesterol in het lichaam te voorkomen. Dat is de belangrijkste reden waarom komijn de stofwisseling kan versnellen en ons helpen extra gewicht te verliezen.

Probeer dit zelf en je zult zeer snel positieve resultaten merken!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close