Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Dit is de reden dat je ‘s ochtends je bed niet uit kunt komen

0

Voor sommige mensen is het opstaan ‘s ochtends het makkelijkste wat er is. “Gewoon… stoppen met slapen en beginnen met wakker zijn”, zei een vriend van me ooit toen ik hem vroeg hoe hij het voor elkaar kreeg om altijd zo vroeg in de ochtend al volledig wakker te zijn, terwijl ik nog met dichtgefrommelde oogjes moeizaam als een krakende oude man door het leven laveerde.

Het voelt wel eens als een slechte eigenschap, die neiging tot veel later opstaan dan de rest. Alsof het komt door luiheid. Maar dat is niet zo, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek: een groot deel van onze voorkeur voor een vroeg of laat slaapritme ligt vastgelegd in onze genen. Zoals het onderstaande filmpje van Vox duidelijk uitlegt, is dit zogenaamde chronotype redelijk vastgebeiteld in je brein.

Dit chronotype is bij iedereen anders, en is niet voor iedereen gelijk met het ritme van de maatschappij. Mensen met een vroeg chronotype hebben het makkelijk: die zijn vaak al wakker voordat de wekker afgaat en staan om 8 uur al volledig paraat met beide voeten in wakkerland. Voor mensen met een laat chronotype is een baan van negen tot vijf daarentegen eigenlijk een martelgang die verboden zou moeten worden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close