Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Dit is DE reden waarom je amandelen moet eten als je wilt afvallen! Dit is echt verbazingwekkend!

0

Noten zijn hartstikke goed voor je, maar amandelen wel in het bijzonder. Deze nootjes zijn het ideale tussendoortje en zorgen onder andere voor een lage bloeddruk. Ook bevatten ze veel eiwitten en vezels waardoor je al snel een vol gevoel krijgt. Maar is er nog een andere reden waarom je dit lekkere nootje vaker wilt eten, ze helpen je namelijk om beter in die strakke broek of dat mooie jurkje te passen.

Wie wil dat nou niet? Een paar maatjes kleiner vind niemand erg! En vooral niet als het kan door maar 1 voedingsmiddel? Dat is toch lekker makkelijk?

Een nieuwe studie, gepubliceerd in the Journal of Nutrition, heeft een samenhang ontdekt tussen het dagelijks eten van amandelen en het verliezen van gewicht, en dan gaat het specifiek om buikvat. Onderzoekers volgden maar liefst 86 personen met overgewicht of obesitas die op dieet waren en dus streng op hun voeding aan het letten waren. Een gedeelte van de deelnemers aten per dag 35 gram geroosterde, licht gezouten amandelen en de andere groep at helemaal geen noten. De groep die dagelijks de amandelen namen verloren meer vet dan de groep die de noten niet aten.

Heel gek is het niet dat amandelen je helpen bij het verliezen van gewicht, want je krijgt er dus een vol en voldaan gevoel bij na het eten van de nootjes. Ze helpen je dus honger tegen te gaan en bevatten daarnaast ook gezonde vetten. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je erbij sport en gevarieerd blijft eten.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close