Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Dit is waarom je elke ochtend warm water moet drinken op een lege maag! De resultaten zullen u verrassen!

0

Hoewel het in het begin misschien wat vreemd voor je is, zal de consumptie van lauw water voor veel gezondheidsvoordelen zorgen.

Veel mensen beginnen hun dag met een kopje koffie of thee, maar volgens Ayurveda, als je deze routine verandert en in plaats daarvan lauw water begint te drinken, zal je lichaam je meer dan dankbaar zijn!

Als je de smaak niet lekker vindt, kun je een citroen persen en het sap eraan toevoegen. De consumptie van dit drankje, vooral ’s ochtends op een lege maag, kan uw gezondheid aanzienlijk verbeteren, omdat het de eliminatie van metabolisch afval bevordert en de spijsvertering bevordert.

Bovendien heeft deze gewoonte andere voordelen, zoals:

Pijnstilling
Het hete water wordt beschouwd als het sterkste medicijn en het kan menstruatiepijn verlichten. Het ontspant namelijk de buikspieren en voorkomt krampen, en dus wordt de pijn verminderd. Het warme water heeft hetzelfde effect in het geval van allerlei krampen, omdat het de spieren ontspant en de capillaire circulatie stimuleert.

Verbeterde circulatie
Deze routine zal gifstoffen uit het lichaam verwijderen en de bloedsomloop verbeteren.

Het zuivert de spijsverteringsorganen
Als u ’s ochtends een glas lauw water drinkt, zult u uw organisme ontgiften. Namelijk, vloeistoffen helpen de afbraak van voedsel in de maag en houden het darmkanaal op zijn plaats.

Het water zal het voedsel snel oplossen en het zal de spijsvertering bevorderen. Vandaar dat de consumptie van koud water tijdens de maaltijden feitelijk de vetten in voedsel verdikt en vet in de darmen vormt, maar als je het vervangt door warm water, vooral na het eten, zul je de spijsvertering helpen.

Gewichtsverlies
Deze gewoonte zal je ook helpen overtollig gewicht te verliezen, omdat het warme water de lichaamstemperatuur zal verhogen en zo het metabolisme zal versnellen. Dus je lichaam zal sneller vet verbranden. Bovendien zal dit ook een positief effect hebben op uw nieren en uitscheidingsorganen.

Voorkomt veroudering
Geloof het of niet, deze gezonde gewoonte zal ook het verouderingsproces vertragen, omdat het de gifstoffen uit het lichaam verwijdert en de huid elastisch, schoon en gezond maakt.

Helpt in het geval van congestie
Maagproblemen treden meestal op vanwege de slechte darmfunctie, en het gebrek aan water in het lichaam veroorzaakt een opgeblazen gevoel en krampen. Daarom dien je ’s morgens een glas lauw water op een lege maag te drinken om de stoelgang aan te moedigen en een normale werking van het lichaam te garanderen.

Bronnen:

www.naturalandhealthyworld.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close