Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

DIT is waarom je tijdens het afvallen beter een broodje kroket kunt eten dan een broodje kaas!

0

Wij mensen plaatsen producten graag in hokjes. Sommige producten noemen wij gezond en sommige producten noemen wij ongezond. Dit doen wij o.a. omdat het ons in staat stelt makkelijker keuzes te maken: in de meeste gevallen kies je ‘gezonde’ producten en af en toe (in het weekend of op een verjaardag) kies je een ‘ongezond’ product.

Iedereen lust wel een kroketje op zijn tijd, maar als je aan het afvallen bent walg je er van. Toch schijnt dit iets anders te liggen.

Kijkend naar de calorieën blijkt dat een kroket van ongeveer 70 gram 165 calorieën bevat. Eén plak kaas van 30 gram bevat er daarentegen 114 Kcal, maar helaas doen wij meestal twee plakjes op een broodje. Natuurlijk mag je op je broodje kroket ook een beetje mosterd doen aangezien een portie van 6 gram 5 calorieën bevat.

Ook gezien het vetpercentage is het verstandiger om een stukje bruin fruit te nemen dit omdat de kroket ‘slechts’ 33 procent vet bevat, de kaas het dubbele.

Wij van de redactie waren verbaast. In ieder geval hebben wij de kaas aan de kant geschoven en zijn we aan een lekker gezond kroketje gegaan. Eet Smakelijk

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close