*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit is wat je maag doet met een cheeseburger

0

Al was het maar om dat ‘uuuugh wat heb ik gedaan’ gevoel dat je krijgt na het eten van een hamburger (sorry), dit is wat er in je maag gebeurt als het wordt verteerd en omgezet wordt in energie / brandstof.

De cheeseburger van een McDonald’s wordt in geconcentreerd zoutzuur in een video geplaatst door YouTube’s Periodieke tabel met video’s, voordat hij een paar uur wordt achtergelaten om af te breken.

Wetenschappers keren terug en vinden de hamburger teruggebracht tot zwart slib, waarbij slechts een deel van het pasteitje overblijft vanwege het gebrek aan galzuur in de fles die je maag met dergelijke materie te maken heeft.

Hydrocholzuur wordt in ieders maag gevonden, dus dit geweldig effectieve, maar lelijke proces vindt momenteel in je maag plaats, zij het met toegevoegde frietjes en milkshakes en alles wat je nog meer hebt gegeten op de dag.

Onderzoekers van de Universiteit van Nottingham vulden een container met zoutzuuroplossing, een chemische stof in onze maag die helpt bij het spijsverteringsproces, en dompelden er een hamburger in gedurende 3 en 1/2 uur.

De resultaten waren smerig, terwijl de hamburger in een zwart slib veranderde. Zoutzuur breekt voedsel af in de vroege stadia van de spijsvertering, dus dat betekent dat een van de eerste dingen die McDonald’s cheeseburger doet wanneer hij je maag raakt, wordt omgezet in goop. Nu, iemand probeert dit met een boerenkoolsalade en neemt contact met ons op.

Bronnen:

independent.co.uk

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close