Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Dit zijn 5 natuurlijke manieren om de voeten goed te verzorgen met geweldig resultaat!

0

De voeten hebben meer aandacht nodig dan we soms denken. Het is zo’n belangrijk deel van jouw lichaam, je hebt ze het hele leven nodig om jou rond te dragen. Goed voor de voeten zorgen gaat net eventjes wat verder dan alleen de nagels knippen, ook eelt en blaren moeten voorkomen worden door goede verzorging. Wij hebben 5 simpele en leuke trucjes op een rij gezet voor mooie verzorgde voeten!

1. Brood en appel azijn

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt tegen eelt. Neem een stuk brood en dip het in appel azijn. Wikkel het brood om je eeltplekken met behulp van verband. Doe hier een panty over en laat dit een nacht lang zitten, wanneer je wakker word zal je en heerlijk zachte huid hebben waardoor je de eelt gemakkelijk verwijderd de volgende ochtend. Het kan zelfs al verwijderd zijn zonder dat je het eraf schrobt!

2. Vitamine A of E

Vitaminepillen zijn niet alleen goed voor de binnenkant. Koop vitaminegel en verspreid dit voorzichtig over je voet voordat je naar bed gaat. Doe hier daarna een schone sok over en laat dit intrekken totdat je voet volledig eelt-vrij is!

3. Citroen schil

Snijd een schijfje citroen af ter grootte van je teen. Druk de citroen tegen je eelt en wikkel hier een verband omheen. Doe hier een katoenen sok omheen en laat de citroen zitten ’s nachts. Herhaal dit tot dat de eelt weg is.

4. Ui en azijn
Laat een stukje ui weken in azijn voor een dag. Doe dan de ui op je eelt en wikkel hier een verband omheen of doe er een sok over. Net zoals bij de citroen moet je dit elke nacht doen tot dat je eelt is verwijderd.

5. Aspirine

Verpoeder vijf aspirines en mix ze in een beker gevuld met ongeveer evenveel water en een beetje appel azijn. Schrob de pasta over de eeltplekken tot dat er een flinke laag op zit. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten intrekken voor het afspoelen. Verijwder hierna het eelt met een puimsteen.Probeer de methodes uit en kijk welke het beste bij jou past. Ze zijn niet alleen voor in de zomer maanden, je voeten zullen er ook van genieten wanneer je ze goed verzorgt in de winter. Geef je voeten dus de verzorging die ze verdienen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close