Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

DIT zijn dé manieren om gewicht te verliezen per specifieke probleemzone!

0

Gewichtsverlies, het is iets waar de meeste mensen mee worstelen. Sommigen doen hun hele leven al aan de lijn en hebben elk dieet wel uitgeprobeerd.

Gewichtsverlies is echter vaak niet op te lossen met een dieet, zeker niet als je daarna je normale eetpatroon weer oppakt. Dan zit het gewicht er zo weer aan en krijg je het er de volgende keer dat je een crash-dieet volgt nog moeilijker af. Dit heet ook wel het jojo-effect, een term die de meesten onder ons wel bekend voorkomt.

Iedereen heeft qua gewicht wel een specifieke probleemzone. Bij de één is dat de heupen, bij de ander de buik en weer een ander vindt de benen altijd te dik. Om die probleemzone aan te pakken hebben wij een aantal handige tips voor per lichaamsdeel voor je verzameld.

Om duurzaam en gezond gewicht te verliezen is het belangrijk dat je naar het diepere, onderliggende probleem kijkt en je levensstijl op een structurele wijze aanpast. Anders gaat het simpelweg niet werken.

Iedereen heeft wel een deel van zijn of haar lichaam waar de kilo’s maar aan vast blijven te kleven. Bij sommigen is dat de buik, bij anderen de benen of heupen. Volg de onderstaande stappen en je zal merken dat die probleemzone ineens niet zo problematisch meer blijkt!

Bovenlichaam: Dit gebied beslaat je buik, borst, bovenarmen en rug. De reden dat je lichaam vet opslaat in je bovenlichaam heeft grotendeels te maken met een ongezond voedingspatroon. Je eet teveel koolhydraatrijk voedsel en consumeert veel te veel suiker. De beste manier om korte metten te maken met vetopslag in je bovenlichaam is het rigoureus verminderen van suikers en deze te vervangen door een gezonder alternatief. Geen witbrood, ontbijtgranen, smoothies, fruitsappen, frisdrank, witte pasta en rijst meer! Beweeg daarnaast meer om calorieën te verbranden.

Onderbuik en onderrug: Als je hier vet opslag heeft dit, naast teveel suikers in je voeding, vooral met stress te maken. Het stresshormoon cortisol zorgt ervoor dat je vet in deze specifieke regionen opslaat. Zorg ervoor dat je een ontspannende sport gaat beoefenen, zoals yoga of pilates. Neem daarnaast meer tijd voor jezelf door regelmatig een flink stuk te gaan wandelen. Eet veel vezels, mineralen en vitaminen.

Onderbuik, dijen en billen: Dit is doorgaans simpelweg te linken aan een chronisch gebrek aan beweging. Een groot aantal mensen met een kantoorbaan lijdt aan deze manier van vetopslag. Ga fietsen naar werk, neem de trap en ga in de pauze een flink stuk lopen. En laat de kantoor-traktaties de komende tijd maar even staan, je zal versteld staan van het resultaat.

Deel dit bericht met je familie en vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close