Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Doe dit 1 keer per dag en je benen worden oogverblindend mooi. De beste oefening voor de binnenkant van je dijen

0

Met deze speciale oefeningen krijgen je dijen een goeie training! Misschien zijn je dijen net als die van mij niet zo mooi gevormd als je zou willen. Dat geeft niks! Met deze oefeningen vervang je het vet met spieren.

Vet op je dijbenen behoort tot een van de probleemzones. Gelukkig kun je het onderhuidse vet verbranden, omdat het overtollig vet op je dijen goed reageert op dieetaanpassingen en de onderstaande oefeningen.

Je bereikt niets zonder een offer dus moeten wij gedisciplineerd zijn met onze levensstijl en de keuzes die wij maken. De beste aanpak is altijd om wat gezonde voeding te combineren met specifieke oefeningen.

Doe dit 1 keer per dag en je benen worden oogverblindend mooi. De beste oefening voor de binnenkant van je dijen

Liggende oefening
Ga op de grond liggen en steek je benen recht in de lucht. Dan doe je je benen lichtjes open en weer dicht. Doe 3 reeksen van 10. Neem tussen de reeksen een minuutje pauze.

Slinger
Spreid je benen en schouders wijd uiteen met je lichaam rechtop. Voor met de linkervoet naar voren te stappen, strek je je handen voor je uit. Daarna ga je door je rechterknie en ga erop zitten. Je lichaamsgewicht moet naar dat been verplaatst worden. Ga geleidelijk aan rechtop staan.

Dan verplaats je je lichaamsgewicht naar je andere been. Dit zou je langs elke kant 10 tot 15 keer moeten doen. (onderaan staat een filmpje hoe deze oefening in zijn werking gaat.

Bal compressie
Plaats een elastische bal tussen je benen terwijl je knieën geboren zijn. Dit moet je doen in een liggende houding. Houd je handen naast je lichaam. Til je onderrug vervolgens op. Druk met je knieën zo hard je kan tegen de bal en probeer deze houding 30 tot 60 aan te houden.

Versla de weerstand
Voor deze oefening heb je een elastische rekker nodig. Spreid je benen op schouderhoogte en ga op de band staan. Beweeg zijwaarts en probeer weerstand te bieden aan de elastiek terwijl je linkervoet opgetild is. Ga terug naar de beginpositie en herhaal aan de rechtse kant. Doe dit 10 keer voor elk been.

DEEL deze oefeningen voor strakke dijen met je vrienden!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close