Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Doe dit minstens een keer per week en je gezicht ziet er 10 jaar jonger uit!

0

Japanse vrouwen zijn ongetwijfeld een van de mooiste en jongste vrouwen ter wereld. Het lijkt erop dat hun porseleinachtige gezichten gewoon geen fout hebben!

Hun gezichten verbergen geen rimpels vanwege leeftijd of zorgen, omdat ze een wonderbaarlijk elixer hebben dat hen helpt om voor altijd jong te blijven. In hun geval, met betrekking tot de conditie van hun gezicht of teint, kunnen we vrijelijk zeggen dat 50 de nieuwe 30 is.

De jeugdige, stralende, stralende en gezonde Aziatische huid is niet te wijten aan een ‘schoonheidsgen’ want Aziatische vrouwen hebben een geheim dat de vitaliteit en schoonheid van hun huid bewaart.

De unieke en onberispelijke huid van de Aziatische vrouwen is echter niet te wijten aan de routine die bestond als een exfoliator en een hydraterend gezichtsmasker.

Gelukkig is hun geheim onthuld en zul je eindelijk dezelfde bondgenoot hebben in de strijd tegen veroudering en rimpels! Bovendien hoeft u geen geld te verspillen aan dure schoonheidssalonbehandelingen, aangezien rijst het belangrijkste ingrediënt in uw natuurlijke behandeling is!

Geisha’s gebruikten namelijk traditioneel rijstzemelen als een manier om hun huid en haar te verzachten. Ze baden hun haar in het rijstwater dat achterbleef na het koken.

De kracht in rijst is echter het resultaat van zijn krachtige voedingsstoffen en tal van huidbeschermende eigenschappen. Rijst is een sterke antioxidant en een natuurlijk verzachtend middel dat UV-schade voorkomt. Bovendien voedt het de huid en vermindert het rimpels.

Zo gebruik je rijst om je huid te verjongen:

ingrediënten:

Rijst – 2 tot 3 eetlepels
Honing – 1 eetlepel
Melk – 1 eetlepel

Methode van bereiden:

Doe de rijst in een pan met koud water en kook deze op middelhoog vuur. Als de rijst goed gekookt is, haal hem dan van het vuur en giet hem weg, maar gooi het rijstwater niet weg.

Was de gekookte rijst in koud water. Meng het dan met wat warme melk, roer goed en voeg een eetlepel honing toe. Roer opnieuw en je gezichtsmasker is klaar. Breng het aan op het gezicht en laat het 30-60 minuten intrekken. Spoel het daarna af met het rijstwater.

Bovendien kunt u het rijstwater maximaal vier dagen in de koelkast bewaren. Je kunt het invriezen in ijsvormen en de ijsblokjes gebruiken om je gezicht te masseren, of het ’s morgens en’ s avonds gebruiken als gezichtstoner.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close