Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Doe dit voor slechts 6 minuten elke dag – Dit is wat er met buikvet gebeurt

0

Het buikvet is het moeilijkste type vetten dat je kunt verliezen en het is ook een van de gevaarlijkste. Als je wat overtollig vet op je buik hebt, weet je waarschijnlijk hoe moeilijk het is om het kwijt te raken. Je kunt wat diëten proberen, regelmatig sporten en gezonder gaan leven en het helpt misschien niet. Het kan een uitdaging zijn, maar je moet weten dat het te doen is.

Hier zijn de 3 hoofdoorzaken van overtollig buikvet:

Te veel lichaamsvet

In tegenstelling tot spieren, die je gericht kunt trainen en intoneren, kun je niet hetzelfde doen met buikvet. Als je probeert af te vallen, bepaalt het lichaam eerst welk type vet het verbrandt. Als we gewoon gewicht en overtollig vet zouden kunnen verliezen in het gebied dat we willen, zouden plastisch chirurgen snel failliet gaan. Het buikvet is het meest hardnekkige vet op ons lichaam en het is nog moeilijker om het te verliezen als je een vrouw bent. Vrouwen zijn vatbaar voor vetophoping in de kritieke zones (dijen en buik), dus het kan echt een uitdaging zijn om dat vet te smelten. Gelukkig kan het regelen van je calorie-inname, het opletten van wat je eet en het implementeren van enkele cruciale stappen in je trainingsroutine helpen om het vet te verwijderen.

De HIIT-training (intensieve training) werkt het best tegen buikvet. Het veranderen van je dieet is een andere stap die je moet nemen om al het overtollige vet van je buik te verwijderen.

Houding

Interessant genoeg kan een onjuiste houding ervoor zorgen dat je eruitziet alsof je te veel vet rond je buik hebt. De uitstulping kan verschijnen als gevolg van een gekanteld bekken, waardoor de onderrug naar voren buigt en het onderste deel van de buik naar beneden drukt en er groter uitziet dan het is. Zelfs als je slank bent, kan een onjuiste houding je er dik uit laten zien. Gelukkig zijn er eenvoudige stretches die dit kunnen corrigeren, zoals we je hieronder kunnen laten zien.

Lagere buikspieren

Onder ontwikkelde lagere buikspieren kunnen de schuld zijn voor je buikhuid. Deze spieren omvatten de transversale abdominus die zich rond de torso wikkelt en je rug stabiel houdt. Deze spier werkt als een korset wanneer deze volledig is ontwikkeld. Als dat niet zo is, zal het je er dikker uit laten zien.

Hier zijn een paar lagere ab-oefeningen die het overtollige vet op je buik elimineren:

Oprollen

Ga op je rug op de grond liggen en strek je benen naar voren, en leg je armen boven je hoofd. Til nu de romp een beetje van de vloer, adem dan in, krul je lichaam van de vloer en richt je armen naar het plafond. Adem halverwege uit, adem dan in en ga naar beneden.

Rechte beenverhoging

Ga op de grond liggen op je rug met je benen uitgestrekt en wijzend naar een muur en je handen onder je kont. Adem nu diep in en til je benen op, adem dan uit en breng ze ongeveer 4 centimeter van de vloer naar beneden. Herhaal de oefening 10-15 keer.

Hip lift

Til je benen omhoog naar het plafond terwijl je op je rug op de grond ligt en strek je armen naar de zijkanten met de handpalmen naar beneden. Adem in en breng je navel naar je ruggengraat, krul je heupen vervolgens naar de borst en til ze langzaam een paar centimeters van de grond terwijl je je benen recht houdt. Adem diep in en laat ze zakken, herhaal dan de heuplift 10-15 keer.

Reverse crunches

Ga op je rug liggen en buig je knieën in een hoek van 90 graden, en leg je armen langs de zijkanten voor een betere ondersteuning. Trek nu je buikspieren aan en druk je rug naar beneden op de grond, en breng dan je knieën naar de borst terwijl je uitademt en je billen van de vloer tilt. Adem in en laat je benen zo dicht mogelijk bij de grond zakken en herhaal de oefening 10 keer meer.

Flutter trappen

Ga op je rug op de grond liggen en leg je handen achter je hoofd. Hef nu je benen een paar centimeter van de grond en begin ze zo lang mogelijk in de lucht te fladderen.

V-sits

Zit opgerold op de grond met je knieën dicht bij je borst en leg je handen onder je kont. Knijp nu in je buikspieren en trek de navel naar binnen, leun dan achterover met je bovenlichaam en strek de benen uit. Herhaal de oefening 5-10 keer of meer als je kunt, en houd je buikspieren geknepen tijdens het proces.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close