*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Doe eens een mini workout tijdens het tandenpoetsen

0

Heel leuk die strakke billen en bikinibuik, maar kan het ook met wat minder moeite? Natuurlijk wel. Van mini workouts is bewezen dat ze werken, dus zet die spieren gewoon aan het werk tijdens het televisiekijken of tandenpoetsen. Gelukkig kunnen wij vrouwen multitasken als de beste.

Buikspieren (en billen)

Je buikspieren al staande trainen? Dat kan wel degelijk. Door balansoefeningen te doen, worden je buikspieren aan het werk gezet, terwijl je niet eens van de grond hoeft te komen. Met een oefening zoals de achterwaartse lunge train je dus niet alleen je billen, maar ook jecore. Maar ook bij andere oefeningen, zoals squats, kan je je buikspieren trainen door deze extra aan te zetten.

De achterwaartse lunge:
Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte. Hou je knieën licht gebogen en doe vervolgens met één been een grote stap naar achteren. Buig je heup en knieën zodat je lichaam naar beneden zakt. Let op: zorg dat je knie de grond net niét raakt. Ga terug naar de startpositie en wisssel van kant. Herhaal 15 keer.

Strakke benen

Squats zijn niet voor niets dé oefening van het moment. Je krijgt er namelijk mooi gevormde benen en billen van. Uiteraard begin je best met de gewone squat, waarbij je door de knieën gaat alsof je op een stoel gaat zitten, maar er zijn ook tal van variaties, zoals de sumo squat of de squat op één been (al ga je daarbij best voor je bed of de zetel staan als  evenwicht niet je sterkste kant is).

De sumo squat:
Zet je voeten veel breder dan je heupen, en wijs met je tenen naar buiten. Buig je knieën lichtjes. Zak langzaam naar beneden zodat je gewicht op de hielen van je voeten rust. Zorg dat je knieën goed naar buiten wijzen. Strek de benen en herhaal dit 15 keer.

Je hele lichaam

Heb je trappen in huis? Loop dan een aantal keer de trap op en af (niet zo hard dat je gaat hijgen, we willen geen traphal die onder de tandpasta hangt), maar snel genoeg zodat je hartslag de hoogte ingaat. Zo geef je niet alleen je achterste, kuiten en bovenbenen vorm, maar heb je meteen ook wat cardio training zodat je die calorieën van het avondeten weer kan verbranden.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close