Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Doe je een Work Out? Laat je mobiele telefoon thuis!

0

Praten of appen op uw mobiele telefoon kan problemen geven tijdens het sporten, zeggen onderzoekers.

In twee studies, vonden ze dat het praten of appen op een mobiele telefoon tijdens een training de intensiteit van de trainingssessie verlaagt. Belangrijker is dat de studie van het team opmerkt dat mobiele telefoon gebruik afbreuk doet aan het evenwicht, waardoor de kans op letsel kan verhogen.

“Als je praat of apt via je smartphone terwijl je de dagelijkse stappen van je training doet, wordt je aandacht verdeeld door de twee taken en dat kan je posturale stabiliteit verstoren, en je dus eventueel blootstellen aan andere grotere inherente risico’s zoals zoals valpartijen en bewegingsapparaat verwondingen, aldus “studie auteur Michael Rebold, assistent professor in de integratieve uitoefening van de wetenschap bij Hiram College in Ohio, in een school persbericht.

In het bijzonder, appen op een mobiele telefoon verminderde de posturale stabiliteit met 45 procent. Zelfs praten over een mobiele telefoon verminderde posturale stabiliteit met 19 procent.

Maar, als je de training wilt intensiveren met een aantal nummers, ga je gang. Luisteren naar muziek op een mobiele telefoon had geen significant effect op posturale stabiliteit tijdens een training, volgens de studie van 45 studenten.

De studies over de effecten van mobiele telefoon gebruik tijdens het sporten werden gepubliceerd in de tijdschriften Computers in Human Behavior and Performance Enhancement & Health.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close