Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Door DIT geniale wondermiddel verbrand je 3 keer zo snel vet!

0

Wist je dat bepaalde kruiden en specerijen je vetverbranding kunnen ondersteunen? Veel mensen weten dat niet en daarom geef ik je in dit artikel meer informatie over een bepaalde kruid. die helpt bij je vetverbranding.

Activeer je vetverbranding
Als je buikvet wilt verbranden is de beste aanpak een combinatie van clean eating, goed bewegen en je mindset aanpassen. Alle kleine beetjes helpen. Dus ook de kruiden en specerijen die je eet.

Onderzoek.
Volgens Iran’s Shahid Sadoughi University of Medical Sciences helpt komijn bij het verliezen van gewicht, vermindert het lichaamsvet en verbetert het je cholesterolniveaus. In het onderzoek werden twee groepen vrouwen onderzocht die precies hetzelfde aten voor drie maanden. Het enige verschil is dat één groep elke dag 3 gram komijn at. Verrassend genoeg viel deze groep vrouwen 1.5 kilo extra af, en het lichaamsvet verminderde met 14.5% – bijna het driedubbele van de 4.9% van de andere groep. Het eten van 3 gram komijn had nog een effect: het (slechte) LDL cholesterol nam ook af.

Fystosterolen
De wetenschappers denken dat de resultaten te wijten zijn aan de fytosterolen: plantaardige stoffen die voorkomen dat cholesterol wordt opgenomen in het lichaam. Hoewel meer onderzoek nodig is, heerst de gedachte dat komijn, net als andere pittige kruiden, je stofwisseling kan boosten.

Strooi
Gebruik je komijn nog niet zo veel en weet je niet waar je het op moet doen? Voeg het toe aan een zelfgemaakte curry, in je yoghurt met een kneepje citroen (als dip) of strooi een beetje over je geroosterde veggies.

Vind je dit een handige tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close