*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Drink dit sap als je serieus wilt afvallen

0

Op basis van de resultaten van een onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u helpen gewicht te verliezen. Als u problemen heeft met overtollig gewicht, dan is deze drank voor u.

Deskundigen van de universiteit van Taiwan hebben besloten om een experiment uit te voeren.

Wat zij deden is dat ze vrouwen verzamelden van verschillende leeftijden, gewicht en oorsprong en gaf ze elke dag een glas tomatensap om te drinken (ongeveer 250 ml) over een periode van 2 maanden.

De snelste en meest zichtbare verandering was een aanzienlijk verlies van kilogrammen en deskundigen benadrukten dat het niet gaat om de vloeistof die wordt weggegooid, maar gewoon de vet deposito’s!

“De geteste vrouwen veranderden niet hun gewoonten in de voeding of de uitoefening van work outs en in slechts een paar dagen waren de resultaten zichtbaar”, ontdekken de wetenschappers die dit experiment uitvoerden.

Ze namen ook een aantal bloedmonsters af bij deze vrouwen in het begin en op het einde van het onderzoek.

“Een significant lager niveau van cholesterol werd opgemerkt, maar de lycopeen werd verhoogd – dat is een antioxidant van de tomaten, die veel voordelen voor de gezondheid heeft”, zeggen wetenschappers.

Het experiment toonde ook aan dat een glas tomatensap per dag de immuniteit versterkt, hart-en vaatziekten voorkomt, maar ook het risico vermindert van de ontwikkeling van kanker! Daarnaast helpt deze verfrissende drank bij spijsverteringsproblemen, stimuleert het de uitscheiding van vloeistoffen, beschermt de gezondheid en voorkomt urineblaas ziekten, evenals pancreas, lever en longziekten.

Tomatensap is uitstekend voor de huid en draagt bij aan een glanzende huid en ook vermindert het hoesten aanzienlijk, het voorkomt bloedarmoede, verlicht reumatische klachten en verbetert het bloedbeeld.

Als je te veel hebt getraind, drink dan wat tomatensap en de problemen zullen verdwijnen en het is ook een uitstekende natuurlijke remedie voor spierkrampen, want het is zeer rijk aan magnesium – het bevat zelfs 11 mg per 100 gram.

Tomaten bevatten ook kalium, calcium, kruiden eiwitten, evenals koolhydraten en de essentiële vitamine C. Dus, moet u zeker opschieten en beginnen met deze uitstekende gewoonte in de praktijk te brengen.

Als u van plan bent om gekocht sap te gebruiken, wees dan voorzichtig dat het van organische oorsprong is, anders zullen de effecten niet compleet zijn zoals hierboven vermeld. Het zou het beste zijn als het sap thuis wordt bereid, van 6 kilo tomaten, 4 eetlepels suiker en twee eetlepels zout.

Voorbereiding:
Snijd de bladstelen en was daarna de tomaten in koud water. Filtrer het, vermaal het en voeg zout en suiker toe. Laat het staan om te koken.

Roer het vaak zodat het niet verbrandt wanneer het kookt, nog 10 minuten doorkoken onder constant roeren. Giet de hete, gekookte tomaten in gesteriliseerde glazen flessen en sluit ze strak af. Als het afkoelt, sla dan de flessen op een koele plaats op.

(Beextrahealthynow.com)

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close