Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Drink dit voor het slapengaan en word elke dag wakker met minder gewicht!

0

Deze combinatie die we u vandaag presenteren, is een van de krachtigste mengsels, die uiterst gunstig is voor gewichtsverlies. Bovendien kan de combinatie honing en kaneel andere kwalen behandelen, waaronder artritis, hartaandoeningen, bloeddruk, stress, kiespijn en enkele veelvoorkomende huidproblemen. Bovendien stimuleert het het immuunsysteem, verlaagt het de slechte cholesterolniveaus en reguleert het het insulinegehalte.

We weten allemaal dat obesitas een leidend probleem is in de wereld. Gelukkig helpt deze krachtige combo je om de extra pondjes ’s nachts kwijt te raken. Voordat we de remedie presenteren, laten we eens kijken waarom de ingrediënten zo heilzaam zijn.

Honing en gewichtsverlies
Honing zit boordevol vitamines, zoals vitamine B2, B3, B5, B6 en C, mineralen en koolhydraten. Deze natuurlijke zoetstof zal je energieniveau een boost geven en is zeer gunstig voor het verminderen van de eetlust. Bovendien versnelt honing het metabolisme, stimuleert het vetverbrandingsproces en verbetert het de spijsvertering. Gebruik altijd een rauwe en biologische honing.

Kaneel en gewichtsverlies
Kaneel is een ander wondermiddel voor gewichtsverlies. Het reguleert het cholesterolgehalte in het lichaam, verlaagt het slechte cholesterol (LDL) om af te vallen en verhoogt de slaap.

Bovendien beschermt kaneel tegen obesitas door de bloedsuikerspiegel te reguleren. Door de antioxidanten, mangaan, vezels, calcium en ijzer reinigt dit kruid de dikke darm en het spijsverteringsstelsel. Je moet Ceylon-kaneel gebruiken.

Honing en kaneel voor gewichtsverlies
Wanneer gemengd, zijn honing en kaneel, niet verwonderlijk een krachtige remedie voor het stimuleren van het gewichtsverlies proces. Dit mengsel vermindert de bloedsuikerspiegel, wat leidt tot obesitas. Bovendien zal dit combo parasieten en schimmels uit het spijsverteringskanaal elimineren, hunkering naar voedsel stoppen en verzadiging bevorderen. Dit geweldige drankje helpt je om de overtollige kilo’s ’s nachts kwijt te raken.

Kaneel en honing recept

ingrediënten:

200 ml water
½ theelepel kaneelpoeder
1 theelepel honing

instructies:

Kook het water en voeg de kaneel toe. Laat het 30 minuten oplossen en laat het afkoelen. Voeg dan honing toe. Drink dit mirakeldrankje voordat je naar bed gaat. U zult de resultaten na een paar weken opmerken.

Opmerking: voeg nooit honing toe aan warm water omdat het alle voedingsstoffen en enzymen zal verliezen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close