Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Duizelig? Probeer deze eenvoudige door artsen aanbevolen methode voor het behandelen van duizeligheid in seconden

0

Chronische duizeligheid en duizeligheid in het algemeen kunnen het ons heel moeilijk maken. Artsen geven ons meestal voorgeschreven medicijnen die nog meer schade aanrichten. Als u het moe bent van de hele tijd duizelig te zijn, verander dan van aanpak en verlicht uw toestand op een andere manier.

We raden aan dat u deze veilige techniek uitprobeert. Maar laten we eerst wat informatie geven over duizeligheid. Het is geen eenvoudige situatie. Vertigo kan van invloed zijn op uw leven, met ernstige gevolgen van dien. Wist u dat degenen die met duizeligheid te maken hebben een hoger risico hebben om te vallen of een auto-ongeluk te ervaren?
Degenen die aan deze aandoening lijden, kunnen je helpen de ernst ervan te realiseren. Sue Rickers legt uit dat het voelt alsof alles beweegt en draait. Ze kon niet rijden of lopen. Sue kon niet bewegen zonder aan een muur te klampen.

Sue deed een onderzoek en vond een YouTube-video van Dr. Carol Foster, een KNO-arts. Het ging om een ​​specifieke methode die mensen met duizeligheid helpt.

Dr. Foster van de University of Colorado zegt dat duizeligheid wordt veroorzaakt door problemen met het binnenoor. Deeltjes opbouwen en activeren een schakelmoment dat een persoon die zich bezighoudt met vertigo-ervaring een ronddraaiende sensatie geeft.

Volgens de arts kan de ‘draaiende,  beweging de opbouw vrijgeven. Het verlicht de symptomen snel, dus de arts ontwikkelde een eenvoudige methode.

Dit zijn haar aanbevelingen:

1. Ga eerst op je knieën zitten .

2. Kantel je hoofd achterover en kijk naar de lucht. De duizeligheid kan op dit moment toenemen, maar maak je geen zorgen, dat is een normale reactie.

3. Blijf op je knieën en leg je handen voor je neer. Je hoofd moet loslaten en je kin moet worden weggestopt.

4. Draai je hoofd naar uw rechter / linker elleboog, afhankelijk van je aangedane oor.

Dit is een eenvoudige oefening, en iedereen kan het doen. het volgen van de juiste instructies is van groot belang, en dat is de enige manier om je conditie snel te verlichten.

De halve salto-manoeuvre werd een hit met miljoenen weergaven op YouTube.

Foster heeft feedback ontvangen van mensen over de hele wereld. Ze is echt heel blij voor iedereen die hun situatie heeft verbeterd. De dokter verborg haar bereidheid om iedereen in de wereld te helpen niet.

Bronnen:

tipsforhome.net
denver.cbslocal.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close