Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Één ding veranderde ze in haar sportregime. Zie het verbluffende resultaat

0

Ze volgde een streng dieet, sportte zich een slag in de rondte en toch bleven de resultaten uit. Tot ze het roer omgooide.

Het is de eeuwige strijd tussen cardioliefhebbers en voorstanders van krachttraining. Wat is beter? De Britse Rebecca Catherine Smith ondervond aan den lijve het verschil. Na een lange periode van stevige cardiotraining en diëten besloot ze over te stappen op krachttraining. Het resultaat is verbluffend, zo toont ze op Instagram.

“Uren stond ik te zwoegen op die cardiotoestellen”, vertelt ze. “Niet om conditie te kweken, gewoon om calorieën te verbranden en overtollige kilo’s kwijt te raken. Maar ik zag nauwelijks resultaat. Om maar te zwijgen over al het eten dat ik mezelf moest ontzeggen. Dat was niet gezond.”

Ze noemt drie redenen waarom ze zo’n fan is van krachttraining. “Omdat het je lichaam sterker maakt en je vrouwelijke vormen versterkt, omdat je er lichaamsvet mee kwijtgeraakt – je spiermassa wordt groter en je metabolisme vergroot – en omdat het je toelaat een gezondere relatie tot voeding te ontwikkelen.”

“Ik realiseerde me zelf opeens dat voedsel brandstof is en dat ik er flink wat van nodig heb om te trainen.” Fijne woorden tot besluit: “Ik eet nu drie keer zo veel als vroeger. En ik voel me geweldig.”

Bron(nen):   The Independent  HLN

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close