*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Eén kopje van deze drank reinigt je longen en verhoogt je immuunsysteem (RECEPT)

0

Talrijke studies hebben aangetoond dat haver een van de meest waardevolle voedingsmiddelen op aarde is vanwege hun voedingsstoffen. Namelijk, als u het kaf uit de haver verwijdert, bevatten ze veel waardevolle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor elke mens, zoals lecithine, vitamine A en B, nuttige eiwitten en aminozuren, niacine, biotine, calcium, ijzer, fosfor , zink, magnesium, jodium.

Bovendien kan havermout worden gebruikt voor de bereiding van een soep, die onvervangbaar en uiterst gunstig is in het geval van herstel van maag- of darmoperaties, maagzweren, galblaas, nierproblemen en bloedsuiker.

Deze remedie voor haver die we u vandaag presenteren, is zeer effectief in gevallen van hoest bij kinderen en verhoogt het immuunsysteem aanzienlijk.

Om meer specifiek te zijn, deze remedie is het meest nuttig bij aanhoudende hoest bij kinderen, wanneer zelfs een mild piepen uit hun longen kan worden gehoord. Ongelooflijk, slechts één kopje van deze haverdrank zal hen helpen het slijm kwijt te raken en hun immuniteit te herstellen.

ingrediënten:

1 kopje gepelde haver
1 kopje water
200 gram honing
De voorbereide hoeveelheid is voldoende voor 4-5 dagen.

Methode van bereiden:

Was eerst de haver en doe ze daarna in een kleine pot met het kopje water. Zet het mengsel vervolgens op een fornuis en laat het een paar minuten koken. Nadat het is afgekoeld, voeg je de honing toe.

Het is raadzaam om het mengsel ’s nachts te koken en tot de ochtend te laten staan. Knijp ’s ochtends de haver eruit en doe de geneeskrachtige vloeistof in een glazen pot. Zet het in de koelkast.

Gebruik:

Geef uw kind gedurende een periode van 40 dagen een klein kopje (30 ml) van dit mengsel op een lege maag. Daarna moet u een pauze van 15 dagen nemen, en na die pauze kunt u ze elke ochtend voor nog eens 40 dagen opnieuw dit drankje geven.

Deze procedure verwijdert effectief slijm uit de longen van uw kinderen en versterkt hun immuunsysteem.

Het is van vitaal belang om geen dagen over te slaan, maar het schema 40 dagen te volgen, daarna een pauze van 15 dagen en dan nog eens 40 dagen.

Deze geweldige remedie is zo sterk en krachtig dat u hem maar één keer hoeft te gebruiken, omdat uw kinderen na deze procedure niet meer vatbaar zijn voor virussen en ziekten.

Bronnen:

www.healthylifestyleadvice.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close