Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


EEN NATUURLIJKE BOTOX BEHANDELING GEMAAKT VAN SLECHTS 3 INGREDIËNTEN DIE DE TEKENS VAN VEROUDERING VAN UW GEZICHT UITWISSEN!

0

Naarmate de tijd verstrijkt en we ouder worden, verschijnen de eerste tekenen van veroudering op onze huid. Mensen proberen gewoonlijk rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te behandelen met dure crèmes en behandelingen zoals botox-injecties, maar ze kunnen een aanzienlijke negatieve invloed hebben op onze huid. Gelukkig is er één natuurlijke zelfgemaakte crème die slechts een paar eenvoudige ingrediënten bevat en gemakkelijk de kwaliteit van je huid kan verbeteren en de tekenen van veroudering kan verwijderen.

HIER IS HOE HET TE BEREIDEN:

INGREDIËNTEN

1 eetlepel zure room
5 eetlepels vers geperst wortelsap
1 eetlepel maizena

BEREIDING

Voeg de maizena toe aan ½ glas water, giet het mengsel in een pot en voeg 100 ml gekookt water toe. Kook het mengsel en roer het tot het dikker is, laat het dan afkoelen voordat je de zure room en het verse wortelsap toevoegt.

Wanneer de crème volledig is afgekoeld, wast u uw gezicht goed met water, brengt u de remedie aan en masseert u deze goed in. Laat het tot 30 minuten werken, spoel het vervolgens af met warm water en breng een hoogwaardige verzorgende crème aan op uw gezicht.

U kunt het masker in de koelkast bewaren. Voor de beste resultaten raden we aan deze 3 dagen achter elkaar te gebruiken. Na die periode zou je de rimpels en fijne lijntjes moeten zien verdwijnen. Naast het verwijderen van de tekenen van veroudering, zal de crème je huid gehydrateerd, strak en glad houden. Probeer de remedie zelf en u zult versteld staan van de resultaten!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close