*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een olie-superserum uit slechts 2 ingrediënten: de beste zelfgemaakte remedie tegen rimpels rond de ogen – recept!

0

Bijna alle vrouwen na het vierde decennium van hun leven raken geïrriteerd door de rimpels die bijna dagelijks rond de ogen verschijnen. Nou, vandaag zullen we je een opmerkelijk Arganolie-serum aanbieden dat wonderen voor je huid zal doen!

Deze heilzame olie is namelijk de beste olie voor huidverzorging. Het geeft uitstekende resultaten bij huidproblemen, zoals acne, eczeem, waterpokken en psoriasis.

De consumptie van arganolie kan uw immuunsysteem stimuleren, de bloedstroom verbeteren en de slechte cholesterol in uw bloed verminderen. Deze opmerkelijke olie helpt de spijsvertering en vermindert maagontstekingen.

Bovendien is het uitstekend in de strijd tegen artritis en reumatische aandoeningen. Vanwege de speciale combinatie van sterolen biedt arganolie verschillende en wonderbaarlijke gezondheidsvoordelen.

Deze heilzame componenten maken het perfect tegen ontstekingen en zijn verantwoordelijk voor de anti-kanker eigenschappen. Arganolie kan ook worden gebruikt als een tonicum en is een uitstekend afrodisiacum.

Daarom is het bijna onvermijdelijk om deze olie in het serum te gebruiken die u zal helpen rimpels te verwijderen en uw huid te verjongen! Dit krachtige serum bevat arganolie en vitamine E.

In het geval dat arganolie te duur is, of je kunt het niet vinden, vervang het dan door olijfolie.

Recept:

Je zal nodig hebben:

50 ml arganolie (of pure extra vierge olijfolie)
5 capsules vitamine E
2 wattenstaafjes

Methode van bereiden:

Bereid een homogeen mengsel door de arganolie en de vitamine E-capsule te mengen. Dompel vervolgens de wattenstaafjes in dit serum en plaats ze over uw ooggebied. Laat ze zo gedurende tien minuten, gedurende welke je kunt ontspannen en gaan liggen.

Verwijder daarna de wattenstaafjes en masseer de huid rond uw ogen zachtjes met uw vingers.

Gebruik:

Regelmatig gebruik van het serum levert onmiddellijk resultaat op. Het zou het beste zijn als u het elke nacht (in kleine hoeveelheden) aanbrengt. Het gebruik ervan maakt je huid verjongd, elastischer, gehydrateerd, zijdeachtig en gloeiend. Bovendien zal het volledig rimpelvrij zijn!

Bronnen:

www.sportonlinegroup.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close