*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een platte buik met deze drie heerlijke drankjes!

0

Zowel mannen als vrouwen maken zich vaak druk om het elimineren van dat overtollige vet op hun buik, dat hun doel om die platte buik te krijgen waar ze zo naar verlangen gigantisch in de weg staat.

Buikvet is echter niet alleen een esthetisch probleem – als je er namelijk niet zo snel mogelijk iets aan probeert te doen, kan het ook gezondheidsproblemen veroorzaken die ernstige gevolgen kunnen hebben.

Wanneer je steeds meer vet opslaat rond je middel, komen de weefsels in je lichaam onder druk te staan en kunnen ze ontstoken raken. Als dit probleem chronisch wordt, kan het uiteindelijk leiden tot hartziekte. Buikvet zal er daarnaast ook voor zorgen dat je lichaam geleidelijk aan steeds meer cytokines aanmaakt.Cytokines zijn een soort proteïne die bijdragen aan insulineresistentie.

Zoals je kunt zien, zou de droom van een platte buik niet alleen overeen moeten stemmen met je wens om er goed uit te zien in de spiegel. Het is van essentieel belang om je taille in vorm te houden en veranderingen in je dieet aan te brengen.

Daarom raden we in dit artikel aan om je dag op de beste manier beginnen door een van deze drie natuurlijke drankjes te drinken.

1. Limonade met munt voor een platte buik

Een van de voornaamste redenen waarom het voor veel mensen moeilijk is om buikvet te verliezen, is hun leeftijd. Of je dit nu leuk vindt of niet, het is een feit dat je stofwisseling naarmate de jaren verstrijken steeds trager wordt.

 • Bij vrouwen kan ook de overgang hier veel mee te maken hebben. De daling in oestrogeen en progesteron houdt in dat vet zich sneller opslaat rond de buik en dat dit vet moeilijker te elimineren is.
 • Dit hoeft echter helemaal niet permanent te zijn. Met het juiste dieet kun je ook op latere leeftijd nog je doel bereiken. Wees dus vastberaden en begin door al het verwerkte voedsel uit je dieet te verwijderen en elke ochtend bij het ontbijt dit drankje te drinken.
 • Dankzij het citroen, het warme water en de munt kan dit drankje namelijk helpen om ontstekingen te remmen en buikweefsels te hydrateren.

De vochtafdrijvende en afslankende werking zorgt er samen met de vele antioxidanten voor dat dit een zeer krachtige drank is. De drank kan helpen om overtollig vocht af te drijven, de stofwisseling te versnellen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Ingrediënten

 • 1 kop warm water (200 ml)
 • Het sap van 1 citroen
 • 1 blaadje munt

Hoe maak je deze limonade?

 • Begin door je citroen te persen. Gebruik vervolgens een vijzel om het muntblaadje te pletten. Door het blaadje te pletten, zal het meer smaak toevoegen en zul je meer profiteren van de vele natuurlijke gezondheidsvoordelen.
 • Voeg de munt en het citroensap toe aan een kopje warm water.
 • Als het sap van een hele citroen te heftig is voor je maag, kun je ook proberen om een halve citroen te gebruiken.

Je dag beginnen met deze gezonde drank zal zeker helpen om buikvet te elimineren.

2. Sap van cranberry, ananas en peer

Dit sap is niet alleen hartstikke lekker, maar ook supergezond. Een van de voornaamste redenen waarom je voor deze drank zou moeten kiezen, is om het cortisolgehalte in je bloed te reguleren. Zoals je waarschijnlijk wel al weet, is cortisol het stresshormoon.

 • Sommige mensen vallen af wanneer ze veel stress en angst ervaren, terwijl anderen juist aankomen. Dit komt doordat cortisol op elk lichaam een ander effect heeft.
 • De meest voorkomende werking is echter dat dit hormoon vetcellen groter en veerkrachtiger maakt, vooral het vet rond de middel. De combinatie van deze drie vruchten kan echter voorkomen dat dit gebeurt.
 • Ananas kan bijvoorbeeld niet alleen helpen om de aanmaak van cortisol te reguleren, maar bevat ook bromelaïne, een enzym dat kan helpen om proteïne af te breken en zo de spijsvertering vergemakkelijken en opgeblazenheid tegengaan.
 • Cranberry’s kunnen helpen om een verscheidenheid aan infecties te voorkomen. En in combinatie met peer zijn deze kleine besjes ideaal om de zenuwen te kalmeren en angst te verminderen. Bovendien zal deze combinatie je stofwisseling versnellen, waardoor je buik gezonder en platter wordt.

Ingrediënten

 • 10 cranberry’s
 • 1 ananasschijfje (125 gram)
 • 1 peer
 • 1 kop water (200 ml)

Bereiding

 • Was om te beginnen eerst even alle ingrediënten. Schil vervolgens de peer en snijd deze in vier stukjes. Snijd ook het ananasschijfje in stukjes.
 • Doe alle ingrediënten dan samen in de blender: de cranberry’s, de ananas en de peer. Pureer de ingrediënten en mix dan ook het kopje water er doorheen. Drink deze drank altijd in de ochtend.

3. Zwarte koffie

Jazeker, zoiets simpels als een kopje zwarte koffie kan helpen om je buik platter te maken en de gezondheid van je lever en hart verbeteren.

 • Om van deze eigenschappen te profiteren, is het echter wel belangrijk dat je geen suiker, volle melk of room toevoegt.
 • Cafeïne is dankzij de thermogene werking geweldig om je stofwisseling te versnellen. Het kan helpen om meer calorieën te verbranden, ervoor zorgen dat je minder honger hebt en het lichaam voorzien van een hoop krachtige antioxidanten.

Wij zijn er zeker van dat je ervan zult genieten om een heerlijk kopje zwarte koffie te drinken bij je ontbijt.

Onthoud echter wel: slechts één kopje, niet meer, is een natuurlijk medicijn voor je aderen en je hersenen en kan helpen om gevaarlijk buikvet te elimineren.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close