*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een recept voor Fat Flush Water (het spoelt letterlijk vet weg).

0

Misschien heeft u al gehoord over het “Fat Flush Water”.
Maar hoe precies spoelt water vet uit je systeem? Het is duidelijk dat water niet een soort magisch dieet supplement is. Uw lichaam heeft elke dag voldoende water nodig om gehydrateerd te blijven en zichzelf te reinigen van ongewenste stoffen. Vetophopingen die zich in het lichaam vormen, zijn moeilijk af te breken en te verwijderen, maar de juiste voeding en lichaamsbeweging kunnen hierbij enorm helpen.

Vet wordt afgebroken wanneer het lichaam de vetophopingen gebruikt om energie en triglyceriden te produceren en zo worden vetcellen verwijderd. Deze zijn onderverdeeld in vetzuren en glycerolen en worden vervolgens geabsorbeerd in spierweefsel en inwendige organen, waarna deze verder worden afgebroken door verschillende chemische processen. Indien het overgebleven product van deze chemische processen niet gebruikt word voor energie, dan word dit als afvalproduct beschouwd en moet uit het lichaam verwijderd worden. Dit is waar water een rol gaat vervullen.

De rol van water
Water wordt als transport gebruikt om het lichaam van deze afvalstoffen te ontdoen. De overgebleven materialen uit de vetafbraak worden vervolgens uit uw organen gefilterd door het water dat u drinkt. Het water vervoert het afval naar uw blaas waarna het uit uw lichaam wordt uitgestoten als urine. Onze lichaam is echt geweldig! Het is belangrijk om elke dag voldoende water te drinken om uitdroging te voorkomen en de afbraak en verwijdering van vet cellen te vergemakkelijken.

Veel bronnen beweren dat u ongeveer 8 glazen water per dag moet drinken, maar dit getal is grotendeels afhankelijk van uw grootte, hoe vaak u lichaamsoefeningen doet, en zelfs hoe warm het buiten is. Probeer consequent water te drinken gedurende de dag en geef eerder voorkeur aan water dan frisdrank, vruchtensappen, of andere suikerhoudende dranken, omdat deze uw lichaaam juist nog meer kunnen uitdrogen. Vaak zijn gebrek aan energie en zelfs hoofdpijn gedurende de dag gewoon symptomen van milde uitdroging. Het is een goed idee om ​​een bewuste poging te doen meer water te drinken. Een beetje extra is zeker beter dan niet genoeg!

Het vet wegspoelend water recept en hoe het werkt;
2 liter (64 oz.) Gezuiverd water
1 Mandarijn, in stukjes
1/2 Grapefruit, in plakjes gesneden
1 Komkommer, in plakjes
4 Pepermunt of Aarmunt bladeren
Ijs, (wanneer mogelijk, gemaakt van gezuiverd water)

Doe dit mengsel voor het slapen gaan in een waterkan en drink dit gedurende de gehele volgende dag. Gebruik hiervoor bij voorkeur biologische producten. Wanneer deze niet beschikbaar zijn, was dan de ingrediënten grondig voordat u deze aan het water toevoegt. Mandarijnen verhogen uw gevoeligheid voor insuline, ze stabiliseren de bloedsuikerspiegel, en mede omdat ze vitamine-C bevatten, stimuleren ze de genen om vet te verbranden.

De grapefruit zal de stofwisseling verhogen, helpen vet te verbranden en u meer energie geven.
De komkommer helpt u om minder honger te hebben en werkt als een natuurlijk diureticum, wat betekent dat het een opgeblazen gevoel vermindert en uw lichaam niet zoveel water vasthoud.
De muntblaadjes helpen bij de spijsvertering.

Daar heb je het!
Bedenk wel dat het drinken van water alleen, of zelfs het water volgens het hierboven verstrekte recept, op zichzelf waarschijnlijk geen vet verbrand. Dit wordt beschouwd als een vet spoeling, wat betekent dat u nog steeds oefeningen moet doen, nodig om het vet af te breken zodat het vervolgens uit uw lichaam gaat. De juiste voeding speelt ook een grote rol. Het gaat niet om het beperken van calorieën, maar om ervoor te zorgen dat u voldoende calorieën binnen krijgt uit gezond, mager, en volkoren voedsel. Op zijn minst, zal dit smakelijke water recept u gedurende de gehele dag extra voedingsstoffen geven, en helpen om ervoor te zorgen dat u genoeg drinkt.

Geniet ervan!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close