*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een recept voor vet spoelwater

0

Je hebt misschien wat van de hype gehoord over ‘Fat Flush Water’. Maar hoe spoelt water precies vet uit je systeem? Water is duidelijk geen magisch voedingssupplement. Je lichaam heeft elke dag genoeg water nodig om gehydrateerd te blijven en zichzelf te reinigen van ongewenste materialen. Vetafzettingen die zich op het lichaam vormen, kunnen moeilijk worden afgebroken en verwijderd, maar goede voeding en lichaamsbeweging kunnen hier enorm bij helpen.

Vet wordt afgebroken wanneer het lichaam zijn vetophopingen gebruikt om energie te produceren, de triglyceriden in de vetcellen worden verwijderd. Vervolgens worden deze afgebroken tot vetzuren en glycerolen en vervolgens opgenomen in uw spierweefsel en interne organen waar ze vervolgens nog verder worden afgebroken door verschillende chemische processen. Als de producten die overblijven van deze chemische processen niet door het lichaam als energie worden gebruikt, worden ze als afvalproducten beschouwd en moeten ze uit het lichaam worden verwijderd. Dit is waar water een rol speelt.

De rol van water

Water is het voertuig dat wordt gebruikt om deze afvalproducten uit het lichaam te verwijderen. De overgebleven materialen van de vetafbraak worden vervolgens uit je organen gefilterd door het water dat je drinkt. Het water voert het afval naar je blaas waar het vervolgens via je urine uit je lichaam wordt verdreven! Onze lichamen zijn echt geweldig! Het is belangrijk om elke dag voldoende water te drinken om u gehydrateerd te houden en de afbraak en verwijdering van vetcellen te vergemakkelijken. Veel bronnen beweren dat je ongeveer 8 glazen water per dag zou moeten consumeren, maar dit aantal kan grotendeels variëren, afhankelijk van je maat, hoe vaak je traint en zelfs hoe heet het buiten is. Probeer de hele dag door water te drinken en overweeg water in plaats van frisdrank, vruchtensappen of andere suikerhoudende dranken, omdat deze je lichaam zelfs nog meer kunnen uitdrogen. Vaak wordt een gebrek aan energie en zelfs hoofdpijn gedurende de dag gewoon veroorzaakt door milde uitdroging. Het is een goed idee om bewust te proberen meer water te drinken. Een beetje extra is absoluut beter dan niet genoeg!

Het vet spoelwaterrecept – en hoe het werkt

2 Liter (64 oz.) Gezuiverd water

1 mandarijn, in stukjes

1/2 Grapefruit, in plakjes

1 komkommer, in plakjes

4 Pepermunt of groene muntblaadjes

IJs, (gemaakt van gezuiverd water) optioneel

Meng een kruik voor het slapengaan en drink de hele dag door. Overweeg om hiervoor biologische producten te gebruiken, als deze niet voor u beschikbaar zijn, moet u de producten grondig wassen voordat u ze aan het water toevoegt.

De mandarijn verhoogt uw gevoeligheid voor insuline, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en omdat ze veel vitamine C bevatten, verhoogt u de vetverbranding tijdens het sporten
Mandarijn verhoogt uw gevoeligheid voor insuline, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en stimuleert genen om vet te verbranden.

De grapefruit verhoogt de metabole energie, verbrandt vet en verhoogt de energie

De komkommer helpt je je voller te voelen en werkt als een natuurlijk diureticum dat minder opgeblazen gevoel en waterretentie betekent

De muntblaadjes helpen bij de spijsvertering

Daar heb je het! Houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat alleen drinkwater of zelfs dit recept voor het bovenstaande water vet zal verbranden. Dit wordt beschouwd als een vette blos, wat betekent dat je nog steeds de oefening moet doen die nodig is om het vet af te breken, zodat het vervolgens door het lichaam kan worden geëlimineerd. Goede voeding speelt ook een grote rol, het gaat niet om het beperken van calorieën, maar om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende calorieën binnenkrijgt uit gezond, mager, heel voedsel. Op zijn minst geeft dit smakelijke waterrecept je de hele dag wat toegevoegde voedingsstoffen en helpt het ervoor te zorgen dat je voldoende water drinkt. Genieten!

Bronnen:

www.livestrong.com

www.womenfitness.net

www.mayoclinic.com

www.collective-evolution.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close