*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een vrouw wilde zien wat er zal gebeuren als ze 12 dagen lang niets anders eet dan bananen. Hier is het resultaat!

0

Yulia Tarabath is een voedingsdeskundige en motiverende coach. Ze ondervond problemen om haar workflow, dieet en alle dagelijkse verplichtingen thuis tegelijkertijd te handhaven, dus besloot ze een klein experiment te doen.

We zijn ons allemaal bewust van de vele voordelen van bananen, maar dit experiment nam zelfs de diepste twijfel weg. Deze vruchten bevatten meer calorieën dan andere vruchten, evenals fructose, sucrose, glucose en vezels.

Ze besloot het effect van de consumptie van bananen tot het uiterste te testen en besloot de komende 12 dagen alleen maar bananen te eten. Deze methode wordt ook wel ‘monofruiting’ genoemd en is een manier van volledige ontgifting.

Ongetwijfeld zal elke voedingsdeskundige je vertellen dat het eten van één voedsel voor elke maaltijd gedurende de dag niet wordt aanbevolen, omdat je niet in staat bent om alle andere voedingsstoffen te krijgen die je lichaam nodig heeft.

Als u echter goed voorbereid bent, kunt u nog steeds positieve resultaten behalen. Dit gebeurde in het geval van deze voedingsdeskundige, Yulia. Zoals ze besloot, at ze, evenals haar man, slechts 12 dagen bananen. Ze hebben hun eigen fruittuin, dus ze hadden geen problemen met het bereiden van hun maaltijden.

Bananen hielpen hen vanwege hun hoge gehalte aan voedingsstoffen voor een langere periode “vol te blijven”.

In het begin merkte Yulia op dat haar spijsvertering was verbeterd en de maagpijn al lang verdwenen was. Ook merkte ze dat ze meer geconcentreerd en kalm was tijdens het werken. Bovendien was ze creatiever en actiever. Ze werd tegelijkertijd meer ontspannen.

Aan de andere kant heeft Yulia ook enkele belangrijke gezondheidsverbeteringen ervaren. Ze had namelijk vóór het experiment last van een hoge bloedsuiker, hormonale onbalans en candida. Na 12 dagen had ze geen gezondheidsproblemen meer. Ze verloor ook haar overgewicht.

Daarom kunnen we met betrekking tot de gezondheidsvoordelen en het gewichtsverlies die voortvloeiden uit haar experiment concluderen dat monofruiting voordelig kan zijn als je er op voorbereid bent.

Merk echter op dat dit experiment niet door iedereen kan worden uitgevoerd, omdat het een echt drastische verandering voor je lichaam en metabolisme is. Ook wordt mensen met schildklierproblemen geadviseerd om het te vermijden.

Raadpleeg bovendien een arts voordat u dit experiment probeert.

Bronnen:

mamabee.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close