*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Eet deze 2-ingrediënt-pannenkoek elke ochtend en kijk hoe je lichaamsvet verdwijnt

0

Alle mensen houden van pannenkoeken, vooral van kinderen.

De lange stapel pannenkoeken op de keukentafel in de ochtend is waarschijnlijk het mooiste uitzicht dat je kunt hebben om de dag te beginnen!
Omdat ze extreem lekker zijn, kunnen pannenkoeken geserveerd worden met verschillende soorten jam, crèmes, noten, fruit, honing en nog veel, veel meer. Toch bevatten de meeste commerciële pannenkoeken gluten, extra verwerkte suiker, gehydrogeneerde vetten, gebleekt wit meel en meer.

Maar aangezien het bereiden van pannenkoeken gemakkelijk en leuk is, is het niet nodig om commerciële pannenkoeken te kopen en dat gezondheidsrisico voor u en uw gezin te vormen. Dit recept voor smakelijke en gezonde pannenkoeken bestaat uit slechts twee ongelooflijk gezonde ingrediënten, bananen en eieren.

Eieren zijn een buitengewoon heerlijk ingrediënt en ze zijn opgenomen in ten minste één dagelijkse maaltijd in bijna alle huishoudens. Ze bevatten veel vitamines, omega-3-vetzuren en eiwitten, en helpen zo het gewichtsverliesproces, verhogen het HDL (of “goede”) cholesterol, behandelen ontstekingen en voorkomen hartaandoeningen, evenals andere gezondheidsproblemen.

Aan de andere kant zijn bananen ook zeer voedzaam, en als ze aan het recept worden toegevoegd, zullen ze verschillende gezondheidsvoordelen bieden, evenals een solide vorm. Ze zijn rijk aan antioxidanten en vezels, evenals mineralen, vitaminen en voedingsstoffen, zoals:
Eiwit
Vitamine B6
Magnesium
Kalium
Koper
Vitamine C
Netto koolhydraten
Mangaan
Bananen reguleren de bloedsuikerspiegel en zorgen voor een gevoel van verzadiging. Bananen bevatten twee soorten vezels, resistent zetmeel en pectine, en beide verminderen de honger na de maaltijd door het leegmaken van de maag te vertragen en beide reguleren de bloedsuikerspiegel.

Bananen verlagen ook de bloeddruk, vanwege het kalium in hen. Daarom vormen ze een perfect voedsel voor de ondersteuning van de gezondheid van het hart.

Banana Pancake- Recept

ingrediënten:

2 eieren
1/2 kop rijpe, fijn gepureerde bananen
Je kunt ook een vleugje kaneel toevoegen (optioneel)

bereiden:

Leg in een kom de bananen en de eieren en meng ze goed om het beslag klaar te maken. Zet vervolgens een pan op middelhoog vuur en giet er een kwart van het mengsel op.

Zodra het begint te borrelen, draai je het om en kook je het ook aan de andere kant, maar kort. De geprepareerde hoeveelheid is genoeg voor 5 pannenkoeken, dus herhaal deze procedure totdat je ze allemaal hebt gemaakt.

En dat is het!

Als je dagelijks cardio-oefeningen doet en brood vervangt met deze pannenkoeken, merk je verbluffende resultaten in je gewichtsverliesproces.

Geniet nu van je heerlijke eiwitpannenkoekjes, die het gewichtsverlies en de gezondheid van het hart bevorderen en verschillende andere gezondheidsvoordelen bieden!

Bronnen:

theheartysoul.com
goodmorningcenter.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close