Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Elke dag begin ik met een banaan en kopje warm water, waarom? Voor DIT effect!

0

Dus elke dag begin ik mijn dag met een banaan en een warm kopje water. Een kennis van mij vertelde over deze dieet tip en in eerste instantie leek het mij helemaal niks. Maar ik dacht, het kan geen kwaad om het even te proberen. Het effect? Dit is serieus de makkelijkste manier om gewicht te verliezen. Je hoeft er namelijk nauwelijks moeite voor te doen! Bananen stimuleren namelijk de spijsvertering en het versnelt de stofwisseling.

In combinatie met gezond eten, sporten en niet teveel alcohol drinken kan dit dieet enorm snel werken. Veel gewichtsconsulenten raden dit op het moment en veel mensen hebben er baat bij. Ik dacht bij mezelf, waarom zou het bij mij niet werken? Dus ik begon er aan en ben enorm verrast, wat een top effect heeft dit zeg!

We hebben nog wel een belangrijke tip voor jullie. Laat het dagelijkse wijntje of andere alcoholische drankje even staan en probeer minder zuivel in te nemen, hierdoor kan het dieet een slechte werking krijgen namelijk. Een groot voordeel van de bananen vinden wij altijd dat het een langdurig vol gevoel geeft terwijl het gedeeltelijk de opname van de koolhydraten blokkeert.

Laat ons weten wat je er van vond en of je het zelf gaat uitproberen! Baat het niet dan schaadt het niet! Deel dit bericht voor alle anderen die hier profijt van kunnen hebben!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close