*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Fit zijn vermindert de kans op meer dan 10 soorten kanker

0

Wie regelmatig sport, denk aan zo’n 2,5 uur per week, heeft minder kans op verschillende soorten kanker. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek.

Onderzoekers van twee kankeronderzoeksinstituten in de Verenigde Staten analyseerden de gegevens van 1,44 miljoen mensen tussen 19 en 98 jaar die deelnamen aan twaalf verschillende studies. Gemiddeld werden de testpersonen elf jaar lang gevolgd. De meest fitte personen bleken een kleinere kans te hebben op 13 van 26 soorten kanker. Bij 7 typen was het risico zelfs 20 procent kleiner voor de 10 procent meest fitte mensen in vergelijking met de minst fitte personen.

De link tussen bewegen en een betere bescherming tegen darm-, borst- en baarmoederkanker werd nogmaals bevestigd. Aan die lijst zijn nu nog tien andere kankers toegevoegd. Het gaat onder meer om slokdarmkanker, leverkanker, nierkanker en maagkanker. Er werd ook een kleinere kans waargenomen op longkanker, maar dit gold enkel voor rokers en ex-rokers, niet voor mensen die nooit een sigaret hebben aangeraakt.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close