Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Ga buikvet tegen met dit middel van knoflook en citroen

0

Miljoenen mensen over de hele wereld lopen rond met overtollig vet rond hun middel.

Naarmate we ouder worden, slaat vet zich alleen maar sneller op rond onze middel en wordt het steeds moeilijker om van dit buikvet af te komen, met name wanneer de stofwisseling niet meer helemaal naar behoren functioneert.

Hoewel veel mensen buikvet misschien zien als een esthetisch probleem, is het belangrijk om dit probleem op te lossen voordat het kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s. Buikvet heeft namelijk niet alleen invloed op je uiterlijk, maar vergroot ook de kans op het ontwikkelen van bepaalde ziektes.

Zowel gezondheid als voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat je dit probleem het beste tegen kunt gaan door een gebalanceerd dieet aan te houden en voldoende aan lichaamsbeweging te doen. Er bestaan echter ook een hoop andere dingen die zeer behulpzaam kunnen zijn en kunnen dienen als een goede aanvulling om de gewenste resultaten sneller te bereiken.

Een voorbeeld hiervan is dit middeltje van knoflook en citroen dat je zelf thuis kunt maken en dat kan helpen om je cholesterolgehalte te verlagen en overtollig vet tegen te gaan.

In dit artikel bespreken we in detail welke voordelen dit middeltje allemaal kan bieden en vertellen we je hoe je dit middel voor de beste resultaten het beste kunt consumeren.

Welke voordelen bieden knoflook en citroen om buikvet tegen te gaan?

Dit middel van knoflook en citroen is een traditioneel recept dat al eeuwenlang wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen.

Beide ingrediënten hebben een zuiverende en digestieve werking die de verwijdering van afvalstoffen bevordert en de lever- en darmfunctie verbetert.

 • Knoflook bevat een actief bestanddeel dat bekend is als allicine. Allicine kan heel behulpzaam zijn als je je cholesterolgehalte wilt verlagen en je kans op hartziekte wilt verkleinen.
 • Daarnaast heeft knoflook ontstekingsremmende eigenschappen en een vochtafdrijvende werking, waardoor het ervoor zorgt dat overtollig vocht sneller uit gezwollen weefsel wordt gedreven.
 • Het bolgewas kan de eetlust remmen, omdat je wanneer je het eet langer vol zit en de drang om meer calorieën te consumeren verkleint.
 • Het hoge gehalte antioxidanten voorkomt celbeschadiging en andere problemen die verbonden zijn aan vroegtijdige veroudering.

Deze voordelen worden allemaal ondersteund wanneer je daarnaast ook citroen consumeert. Citroen is namelijk een citrusvrucht die het lichaam kan zuiveren en de spijsvertering kan bevorderen. Bovendien wordt het al sinds de oudheid gebruikt om de bloedbaan te zuiveren en het cholesterolgehalte te verlagen.

 • De flavonoïden in citroen, bestanddelen die een antioxidante werking hebben, bevorderen de verwerking van vetten en voorkomen dat vet zich opslaat rond de middel of in de bloedbaan.
 • Dit middeltje bevat dankzij het citroen ook een vezelsoort die pectine genoemd wordt. Pectine houdt de drang naar eten in bedwang en verzacht problemen met de spijsvertering.

 

Hoe maak ik dit middeltje van knoflook en citroen om buikvet tegen te gaan?

Voordat je dit middeltje van knoflook en citroen gaat maken, is het belangrijk om je ervan bewust te zijn dat dit geen ‘wondermiddel’ is voor gewichtsverlies – dit middeltje is slechts bedoeld als aanvulling op je dieet.

Dit product biedt het voordeel dat het 100% natuurlijk is en gemakkelijk kan worden verwerkt in een gebalanceerd eet schema.

De werking van dit middel is afhankelijk van de werking van je stofwisseling. Als je echter je calorie-inname controleert en meer energie verbrandt door middel van lichaamsbeweging, dan zul je al binnen enkele weken resultaat zien.

Ingrediënten

 • 2 knoflookbollen
 • Het sap van 2 citroenen
 • 1,5 liter water

Bereiding

 • Pel de knoflook en pers elke teen.
 • Was de citroenen grondig schoon en snijd ze vervolgens in schijfjes. Laat de schil eraan zitten.
 • Giet het water over in een pannetje, voeg de knoflook en de citroen toe, breng het water aan de kook en laat alles samen vijftien minuten doorkoken.
 • Na vijftien minuten giet je het mengsel door de zeef en kun je de drank opdrinken.
 • Je kunt dit middel bewaren op kamertemperatuur of in de koelkast.
 • Als je dit middel van knoflook en citroen niet wilt koken, dan kun je ook alle ingrediënten samen in een glazen pot doen en deze pot vierentwintig uur laten staan.

Consumptie

 • Je kunt de hoeveelheid die je met dit recept maakt verdelen over drie of meer doseringen per dag.
 • Het beste zou zijn om in ieder geval voor het ontbijt, het middageten en het avondeten een kopje te drinken.
 • Om je lichaam te ontgiften, kun je dit het beste drie dagen achtereenvolgend doen en vervolgens een weekje wachten voordat je het middel weer opnieuw inneemt.

 

We weten dat de bittere en ietwat onaangename smaak voor veel mensen moeilijk te verdragen zal zijn. Als dit bij jou het geval is, dan kun je een beetje biologische honing aan dit middel toevoegen.

Net als met andere goede gewoontes, is ook dit middel de moeite meer dan waard om van alle voordelen die het kan bieden te profiteren.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close