Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Gaan die extra kilootjes er maar niet af? Laat dan deze 3 voedingsmiddelen een keer staan!

0

Waarom is afvallen toch zo moeilijk?
Het lijkt allemaal zo simpel. Je eet gewoon iets anders, iets minder en je beweegt iets meer. Maar veel mensen slagen niet om af te vallen of om hun eenmaal bereikte gewicht te behouden. Waarom dan niet?

Knelpunten
Er zijn heel wat redenen waarom anders en minder eten even niet wil lukken. Iedereen kent wel momenten waarop lekkernijen moeilijk zijn te weerstaan. Je eet namelijk niet alleen vanwege een lichamelijke behoefte, maar ook vanwege andere redenen, bijvoorbeeld omdat het zo gezellig is of uit gewoonte, verveling of stress. Geen punt als dat af en toe gebeurt, maar wordt dit dagelijkse kost, dan kan het je lijnpoging behoorlijk gaan dwarsbomen. En degenen die het hebben geprobeerd weten precies hoe moeilijk het is om die paar kilo kwijt te raken die je altijd al dwarszit.

Je laat de zoetigheden en toch lukt het maar niet om die laatste paar kilo af te vallen en blijft de weegschaal maar op hetzelfde getal staan.

Er zijn een aantal producten waarvan je het niet verwacht, maar deze werken je enorm tegen als je wilt afvallen. Laat de volgende voedingsmiddelen dus voortaan links liggen tijdens het lijnen:

Vruchtensappen.
Dit kwam voor ons ook als een schok, want fruit is toch supergezond? Niet de sap-variant. Een glas sinaasappelsap bevat ongeveer 5 á 6 sinaasappels. Als je een sinaasappel eet, neem je er doorgaans maar 1. In één sinaasappel zit ongeveer 60 calorieën. In een glas dus al snel 360! Drink je er een groot glas, dan zit je zo op 500 calorieën. Terwijl je denkt dat je je lichaam een plezier doet werk je ontzettend veel suiker naar binnen… Daarnaast ontberen geperste sinaasappels de zo belangrijke fruitvezels die ervoor zorgen dat je je vol voelt!

Rijstwafels en crackers.
De meeste vrouwen die willen afvallen vervangen hun brood rigoreus door crackers en rijstwafels. Vervolgens is men verbaasd als het afvallen niet lukt. Geen wonder! Als je deze koolhydraat-rijke snacks naar binnen werkt wordt dit in je lichaam meteen omgezet in suiker. In reactie hierop maakt je lichaam een shot insuline aan, wat zorgt voor de bekende ‘sugar rush’. Dit duurt maar heel even en kort daarna is je hongergevoel nog veel groter. Gewoon een boterham met pindakaas eten, hier zit je veel langer vol van en het bevat veel meer voedingsstoffen dan alleen koolhydraten!

Light-producten.
Deze zijn vaak laag qua vetgehalte, dus dat is goed voor de lijn toch? Niet dus! Het vet wordt vervangen door een ander bestanddeel, en dit is meestal suiker. Net zo slecht dus! En je raakt er veel minder snel vol van, dus je eet meer. Uiteindelijk werkt dit dus averechts. Gewoon de volle variant, niet de vetarme nemen! Je zal al snel verschil merken!

Vind je deze tips handig? Vergeet ze dan niet te delen met de rest van je vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close