*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Geef geen geld meer uit aan dure pedicures. Deze twee huishoudelijke artikelen zullen je voeten voortaan redden!

0

Je weet het misschien niet, maar verzorgde voeten hebben meer voordelen dan onverzorgde voeten. Hoe je voeten aanvoelen kan een groot effect hebben op je algemene gezondheid. Toch worden voeten vaak verwaarloosd.

Daarom heb ik zoveel waarde gehecht aan dit artikel. Het is namelijk ontzettend makkelijk om je vermoeide en slecht-uitziende voeten te verzorgen, zonder dat je hoeft te betalen voor een dure pedicure.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee huishoudelijke artikelen. Niet alleen bespaar je een hoop geld hiermee, maar je hoeft ook niet de deur uit om je voeten er prachtig verzorgd uit te laten zien.

Veel mensen gaan wekelijks of maandelijks naar de pedicure. Natuurlijk is daar niets mis mee, maar ik kan begrijpen dat het na verloop van tijd gewoon ontzettend prijzig is. Net zoals dure producten. Deze claimen perfect te werken, maar komen ook vaak met een groot prijskaartje.

Maar gelukkig kan je het ook zelf!

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee ingrediënten, die vrijwel iedereen in zijn/haar koelkast/keukenkastje heeft staan.

Wat je nodig hebt:
– 1 liter melk
– 3 eetlepels baking soda

Verwarm de melk op het gasfornuis tot vlak voor het kookpunt. Giet er nu in een grote kom. Hier zal je je voeten inleggen.

Voeg vervolgens de bak soda in de kom. Mix het mengsel door elkaar totdat de temperatuur aangenaam genoeg is voor je voeten om in te weken.

Blijf 10 minuutjes zitten. Laat je voeten 10 minuten rusten in het mengsel.

Is de tijd voorbij? Nu hoef je alleen nog je voeten af te spoelen met warm water. Herhaal dit proces meerdere malen per week.

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close