Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Geen zin in sporten? Soms is een bad even goed

0
Na een drukke werkdag nog gaan sporten? Soms heb je meer zin om weg te zakken in een warm bad en dat is niet slecht voor de conditie van je hart. Dat blijkt uit een onderzoek van het National Centre for Sport and Exercise Medicine aan de universiteit van Loughborough in Groot-Brittannië.
Of je nu een uur gaat spinnen in de sportschool of een uitgebreid, bad neemt van rond de veertig graden: je verbrandt ongeveer hetzelfde aantal calorieën. Het team onderzoekers stelde ook vast dat zowel de groep proefpersonen op de fiets als de mensen in bad na afloop een lagere bloedsuikerspiegel hadden. Die wijst op een betere stofwisseling.
Hoe je kan ‘trainen’ door in bad te liggen? De onderzoekers stellen dat de combinatie van hitte, gevolgd door koude, de hartslag verhoogt en de bloedsomloop stimuleert. Hoofdonderzoeker Frank Lipman vergelijkt het effect met dat van het saunagebeuren. “Hoewel een bad noch saunabeurt niet telt als vervanging voor sport, kunnen de activiteiten enkele overlappende voordelen bieden. Zo ga je ervan zweten, verbetert de bloedcirculatie en reduceer je stress”, klinkt het in een statement.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close