*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen!

0

Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen:

Wil jij gewicht verliezen of heb je wat gewicht verloren en wil je ervoor zorgen dat je op dit gewicht blijft? Dan zou deze lijst je weleens kunnen helpen! Ik heb vandaag namelijk 8 kruiden en specerijen geselecteerd die je kunnen helpen bij het bereiken van het ideale gewicht.

Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen de lijst:

#1 Ginseng

Ginseng staat erom bekend dat het je energie level en metabolisme een boost geeft! Als je Panax Ginseng neemt, dan heeft deze Ginseng neemt, dan heeft dit nog een extra voordeel, Panax Ginseng wordt namelijk in verschillende wetenschappelijke onderzoeken gelinkt aan gewichtsverlies.

#2 Kaneel

Kaneel stimuleert het metabolisme en met een sneller werkend metabolisme verbrand je zelfs in rust stand meer calorieën en daarnaast is bewezen dat kaneel drastisch de bloedsuiker levels in het bloed kan laten dalen en het kan reguleren iets wat heel goed is voor mensen met diabetes.

#3 Mosterdzaad

Mosterdzaad kan je metabolisme zo stimuleren dat je met 3/5 theelepel je calorie verbranding verhoogt tot wel 45 calorieën per uur. Dit staat in het boek Nutrition Almanac.

#4 Cayennepeper

We weten het allemaal wel, pepers zijn vaak heel heet. Dit komt door de stof Capsaïcine, Capsaïcine is één van de werkzame stoffen in pepers en dus ook in Cayennepeper, dit is de stof die pepers zo heet maakt. Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gedaan waar de uitkomst is dat door Capsaïcine het lichaamsgewicht verminderd, dit komt omdat deze stof ervoor zorgt dat de lichaamstemperatuur stijgt en na de stijging dient het lichaam harder te werken en hierdoor verbrand je meer calorieën.

#5 Komijnzaad

Er zijn meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar afvallen i.c.m. komijnzaad. Wat blijkt de groepen die het komijnzaad als supplement gebruiken naast het normale dieet verliezen gemiddeld 1 kilo meer gewicht per maand dan de controle groep die geen komijnzaad gebruikt.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close