*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gewichtsverlies Tonic met 2 ingrediënten die u elke ochtend op een lege maag moet drinken

0

Dit artikel onthult het recept van een verbazingwekkende natuurlijke drank die verbazingwekkende gezondheidsvoordelen zal bieden.

Deze drank helpt je bij het verbeteren van je gewichtsverlies en kan ook veel meer gezondheidsvoordelen bieden, zoals kankerpreventie en boost van de celgezondheid.
Het combineert de eigenschappen van twee geweldige voedselsuperpower, appelazijn en rauwe honing.

Appel cider azijn-voordelen

Controle bloedsuiker

Studies tonen aan dat appelazijn de glucosespiegels in de bloedbaan effectief verlaagt, vooral wanneer het vóór een vaste maaltijd wordt ingenomen. Daarom is het uiterst effectief in het geval van diabetes en pre-diabetes.
Gewichtsverlies

Appelazijn stimuleert effectief gewichtsverlies en helpt de spijsvertering. Het creëert een gevoel van verzadiging en elimineert de hunkering naar voedsel tussen de maaltijden.

Volgens studies heeft de consumptie van appelazijn bij een maaltijd het vetprofiel van laboratoriumratten met en zonder diabetes verbeterd, wat betekent dat het uiterst nuttig kan zijn in het geval van diabetes type 2.

Rauwe honing-voordelen

Anti-bacterieel

Volgens onderzoek bezit het krachtige antibacteriële eigenschappen en bestrijdt het microben en geneest het efficiënt wonden. Eigenlijk is “medische honing” in staat om antibioticaresistente bacteriën te bestrijden.

antioxidant

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat rauwe honing verschillende gezondheidsvoordelen biedt, omdat het vol zit met verschillende antioxidanten (vooral het type ‘Millefiori’). Deze stoffen vertragen en voorkomen de schadecellen en verminderen ook de kankercellen in de longen, prostaat en huid.

Tandheelkundige gezondheid

Rauwe honing is ook nuttig als het wordt gebruikt in het geval van gingivitis, een tandvleesaandoening die leidt tot verschillende symptomen zoals bloedend tandvlees, rood en zacht tandvlees, slechte adem, losse tanden en pijn door kauwen. Het kan de gewone gingivitis-therapie zelfs vervangen door antibiotica.

Daarom biedt de combinatie van rauwe honing en appelazijn talloze gezondheidsvoordelen, en voor het beste resultaat moet u het ’s morgens op een lege maag consumeren.

In feite activeert de eerste hap van het ontbijt de maag, en het wordt voorbereid om het binnenkomende voedsel af te breken met het krachtige maagzuur.
Aan de andere kant, als je deze drank voor het ontbijt consumeert, zal de maag geen overtollig maagzuur vrijgeven en zal het uiteindelijk worden opgenomen in je darmen. Bovendien zal het de spijsvertering aanzienlijk verbeteren.

Dit is hoe het te bereiden:

ingrediënten:

1 eetlepel appelazijn
1 theelepel rauwe biologische honing
1 kopje water

instructies:

Meng de ingrediënten in een glas en drink dit drankje 20 minuten voor het ontbijt.

Aanvullende tips:

Voordat u besluit om dit drankje elke dag te nemen, moet u uw arts raadplegen, omdat dit een invloed kan hebben op de botdichtheid en de kaliumspiegels in het lichaam. Het is daarom raadzaam om de juiste en veilige hoeveelheid te vinden die geschikt is voor uw lichaam. Voor degenen die gevoelig zijn voor appelazijn, probeer biologische selderiesap.

Zorg ook voor wat cardiotraining, zoals joggen of hardlopen, want ze zijn een uitstekende cardio-oefening in steady-state om vet te verbranden en als je snel rent of jogt, verbrand je nog meer calorieën.

Bronnen:

www.sciencedirect.com
www.nlm.nih.gov
www.hsph.harvard.edu
www.sciencedirect.com
onlinelibrary.wiley.com
www.healthline.com
lup-tup.com
www.boundless.com
www.mnwelldir.org

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close