*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gewichtsverlies voor luilakken: een eenvoudig drankje dat calorieën verbrandt

0

Wat is beter dan calorieën verbranden tijdens het lezen van een boek?

U bent zich waarschijnlijk goed bewust van de helende eigenschappen van kaneel en honing, ongeacht of ze worden gecombineerd of alleen worden gebruikt. Maar weet je dat deze combinatie je kan helpen om overtollige kilo’s te verliezen zonder speciale inspanningen?

In dit artikel geven we je een heerlijke, gemakkelijk te maken drank die je stofwisseling verhoogt en je helpt af te vallen, zelfs terwijl je naar je favoriete tv-programma kijkt.

Natuurlijk zeggen we niet dat je moet stoppen met naar de sportschool te gaan of je normale training moet vergeten. Ons idee is om u andere oplossingen te geven voor de dagen dat u lui wakker wordt en het gevoel heeft dat u niets doet. En dit drankje is alles wat je nodig hebt.

ingrediënten:

2 el honing
1 el kaneel
1 kopje water

bereiding:

Opmerking: je kunt meer of minder ingrediënten toevoegen, maar zorg ervoor dat je altijd twee delen honing en één deel kaneel gebruikt.

Kook je water en roer de kaneel erin. Dek af en laat het rusten tot het is afgekoeld tot de temperatuur waarop je het kunt drinken. Voeg wat biologische honing toe. Vergeet niet dat je nooit honing in heet water moet toevoegen, omdat de hitte zijn voedingsstoffen en enzymen vernietigt.

Drink de helft van de drank voordat je naar bed gaat. Bewaar de rest in de koelkast en drink het ’s morgens op. Wees voorzichtig, je moet het niet opnieuw verwarmen.

En dat is zo ongeveer alles wat u hoeft te doen. Kaneel en honing geven optimale resultaten bij consumptie op een lege maag.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close