*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gezond eten en afvallen + recept

0

Gezond eten en afvallen recepten zijn de perfecte combinatie. Afvallen lukt immers nooit in een ongezond eet- en leefpatroon met ongezond eten en onvoldoende bewegen.

Gezond eten om af te vallen bevat zoveel mogelijk gezonde ingrediënten die ons voldoende energie leveren om goed te functioneren zonder een vervelend hongergevoel.

Zeker in het vooruitzicht van onze vakantie willen we toch allemaal van ons ongezond buikvet en enkele kilootjes minder wegen, toch?

Maar hoe pakken we dat aan, gezond eten, meer vet verbranden en makkelijker afvallen?

Gezond eten en afvallen recepten. Wat we zeker niet mogen eten om af te vallen weet ondertussen wel iedereen. Maar wat moeten we eten, als we op een verantwoorde manier iets aan ons overgewicht willen doen?

Voor meer vet verbranden en makkelijker afvallen, mogen we zeker niet té weinig eten zoals de meesten denken. We vallen af door minder calorieën te eten dan ons lichaam er dagelijks verbruikt om goed te functioneren.

Gezond eten en afvallen recepten doen we door de juiste voeding op het beste moment te eten.

Alleen de juiste voeding eten zorgt immers voor meer spieren. En die hebben we nodig om meer vet te verbranden. Spieren verbruiken immers energie, zelfs in rust.

Voor meer gezondheid en makkelijker afvallen moet je meer vet verbranden

Wil je meer vet verbranden en sneller afvallen? Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Door voldoende en gezond te eten, zal je op relatief korte tijd geen zin meer hebben in het eten van ongezonde voeding.

Gezond eten en afvallen recepten: dit mag je wel eten

Gezond eten en afvallen recepten is hetzelfde als het evenwicht vinden tussen is het belangrijk om een balans te vinden tussen gezond eten, voldoende bewegen en meer lichaamsvet verbranden.

 • Eet puur natuur: geef voorrang aan bio- voeding zoals groenten, fruit, noten, pitten, zaden en groentekiemen. Eet alleen mager vlees afkomstig van met uitsluitend met gras gevoederde dieren. Zo krijg je voldoende vitaminen en eiwitten; maar ook eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten naar binnen
 • Eet vooral ’s avonds veel groenten en kip: maar geen brood of witte deegwaren en rijst. Groenten en kip, kalkoen, vis, tempeh (vleesvervanger) of paddenstoelen zijn uitstekend om ’s avonds te eten.
 • Eet niets meer na 21 uur: dat activeert je vetverbranding, waardoor je al slapend meer buikvet verbrandt en gewicht verliest
 • Ontbijt met een zelf gemaakte gezonde smoothie: om je vetverbranding extra te activeren eet je een zelf gemaakte gezonde smoothie bij je ontbijt. Zo krijg je alle gezonde voedingsstoffen naar binnen, waardoor je over voldoende energie beschikt. Een gezond ontbijt bestaat verder uit twee sneetjes volkorenbrood, mager broodbeleg, een gekookt eitje…
 • Eiwitten: zijn essentieel om onze lichaamscellen tijdig te herstellen. Voeding rijk aan hoogwaardige eiwitten staan ook centraal bij afvallen. Ze worden immers niet opgeslagen als lichaamsvet. Eiwitten verlengen tevens ons verzadigingsgevoel, waardoor we minder snel weer honger hebben en we automatisch minder eten
 • Kip – en kalkoenfilet: kan zowel gekookt als gebakken gegeten worden.
 • Vette Vis: is een belangrijke bron van eiwitten en van essentiële vetzuren zoals omega 3, 6 en 9. De meest gezonde vette vissoorten zijn wilde zalm, paling, tonijn, makreel, tong, kabeljauwfilet, sardienen, dorade, heilbot, haring en ansjovis.

Eet nooit vis samen met brood.

Gezond eten en afvallen recepten.

 • Eieren: zijn een bron van hoogwaardige eiwitten. Gekookt zijn het gezonde tussendoortjes die je snel verzadigen. Dagelijks tot drie eieren eten is uitstekend in een gezond eetpatroon, ook om af te vallen.
 • Magere natuuryoghurt en kwark: bevatten een hoge concentratie eiwitten, en bevatten weinig calorieën. Eet uitsluitend natuuryoghurt of kwark. Yoghurt en kwark met een smaakje bevatten teveel suiker
 • Een eiwit shake: kun je makkelijk en snel zelf maken door twee eetlepels eiwitpoeder te mengen met een groot glas water. Is super gezond en helpt ons meer vet te verbranden. Zo’n zelf gemaakte eiwit shake is ook voor vrouwen sterk aan te raden
 • Groenten: zijn een bron van alle gezonde voedingsstoffen en bevatten weinig of geen calorieën, zodat je ze onbeperkt mag eten, ook als je gewicht wilt verliezen. Voor een maximaal resultaat eet je groenten best in combinatie met eiwitrijke voeding zoals vis of eieren
 • Gezonde tussendoortjes: zoals komkommers, snacktomaatjes, wortelen, zoete paprika en snacktomaatjes: barsten van alle mogelijke vitaminen en mineralen en zijn rijk aan voedingsvezels. Vezels verlengen ons verzadigingsgevoel en zorgen voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang

Gezond eten en afvallen recepten om meer vet te verbranden en sneller gewicht te verliezen

Zilvervliesrijst met zalm en groenten

 • Ingrediënten voor vier personen: 600 gram wilde zalmfilet, 600 gram zilvervliesrijst, 4 theelepels kokosolie, 2 broccoli’s, 2 theelepels nootmuskaat, peper en zout
 • De bereiding: kook de zilvervliesrijst gedurende een tiental minuten. Snij de broccoli in roosjes en kook deze gedurende 15 minuten in een pan met voldoende kokend water. Strooi een weinig peper en zout over de zalmfilet. Verhit de kokosolie en bak de zalmfilet gedurende een zestal minuten Giet de broccoli af; doe deze terug in de pan, en breng op smaak met de nootmuskaat. Giet de zilvervliesrijst af en voeg er de zalmfilet, en de broccoli aan toe

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close