*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gezonde ‘Shots’ om je lichaam ’s ochtends te alkaliseren

0

In de ochtend voelen we ons een beetje, nou … minder dan hemels. Ach, stijf, het bed roept onze naam om in te blijven, en laten we eerlijk zijn, we voelen ons niet zo warm. Terwijl de meesten van ons ’s ochtends genieten van koffie, voordat we naar de glorieuze pot of Franse pers gaan (of Starbucks voor sommigen van jullie), moeten we pauzeren en moeite doen om van tevoren van iets anders te genieten.

Het lichaam is van nature erg zuur in de ochtend omdat het zichzelf ’s nachts reinigt. Als we het een pauze geven van voedsel en onze organen laten verjongen zodat we ons de volgende dag op ons best kunnen voelen, komen al het afval van de vorige dag (of zelfs dagen daarvoor) door ons systeem. Dit is de manier van de natuur om ons gloednieuw te laten voelen, maar in de eerste plaats kan het lichaam een ​​beetje levenloos voelen.

Het antwoord hierop is om ’s ochtends een hoogwaardige, alkalische drank te consumeren, maar je hebt niet veel nodig om de voordelen te plukken. Dat is waarom we deze gezonde opties onder ‘opnamen’ hebben genoemd, maar niet degene waar je aan denkt – sorry!

Deze alkalische shots zijn zo krachtig in hun vermogen om energie, een alkalisch lichaam te bevorderen, ontstekingen, een onregelmatige maag en pijnlijke spieren te elimineren, dat je het bijna seconden en vooral minuten voelt nadat je ze hebt gedronken. Slechts 2-4 gram hiervan is alles wat je nodig hebt en je bent klaar voor de dag. Het is een gezonde gewoonte om van deze snelle en gemakkelijke opnamen een dagelijkse praktijk te maken. Dat duurt minder dan vijf minuten die iedereen kan doen.

Probeer deze vijf …

1. ACV
Dit is de snelste en mogelijk de meest luie maar krachtigste optie van allemaal. Appelazijn, gemunt ACV, is de meest alkalische, probiotisch-rijke drank van de natuur die zoveel kwalen in een kleine portie kan verlichten. Spierpijn, hoofdpijn, trage spijsvertering en alleen een algemeen zuur gevoel kunnen allemaal verdwijnen in slechts enkele seconden nadat u wat ACV heeft. Om een ​​shot te maken, combineer 1 theelepel appelazijn met 64 – 124 ml water (afhankelijk van hoeveel je wilt), voeg een paar ijsblokjes toe en drink. Of gooi gewoon 1 theelepel naar binnen. en klaar. Uw keuze – u profiteert, hoe hard u ook uw ACV neemt!

2. Lean, Mean, Green Juice
Groen sap klinkt misschien als een trend waar je geen zin in hebt, maar het is een zeer efficiënte, natuurlijke manier om het lichaam alkalisch te maken en je humeur te verbeteren. Rijk aan magnesium, vitamine C en micronutriënten die het lichaam op cellulair niveau voeden, is groen sap een uitstekende remedie voor pijnlijke spieren, spijsvertering en algemene ontstekingen. Zorg ervoor dat je je groene sap eenvoudig en vrij van veel suiker houdt voor de meeste voordelen en efficiëntie. Niemand wil de sapcentrifuge ’s morgens schoonmaken of de hoeveelheid suiker equivalent in een verwerkt glas PB drinken. Maak een mager, groen sap met: 1 kop romaine, 1 citroen, 1/2 inch gember en 1/2 een komkommer. Gedaan!

3. Spirulina, door planten aangedreven groene smoothie
Groene smoothies kunnen als ontbijtoptie dienen, of kunnen eenvoudig zijn en worden geserveerd voordat u zelfs eet. Als je dit wilt gebruiken als een eenvoudige ontstekingsremmende, alkaliserende drank, houd het dan eenvoudig, maar voeg een boost toe met de verbazingwekkende spirulina – een superfood-alg die sommigen de multivitamine van de natuur noemen. Meng 2 kopjes spinazie met 1/4 kop bevroren bessen, 1 plak gember en een beetje stevia als je wat zoetheid nodig hebt. Dit is gevuld met 10 gram eiwit uit de spinazie, vitamine C, B-vitamines, ijzer en kalium, zodat je je op de dag geweldig voelt. Het is ook laag-glycemisch en zou het perfecte ontbijt zijn als je wat plantaardig eiwit zoals hennepzaden of een eiwitpoeder op de markt wilt toevoegen.

4. Citroen, Cayennepeper en ACV
Citroen, cayennepeper en ACV worden gecombineerd om een ​​top alkaliserende opname te maken waardoor je je ongelooflijk zult voelen! Cayenne is een metabolisme-booster, ontstekingsremmend kruid dat ook helpt bij de spijsvertering, pijn vermindert en u een vergelijkbare buzz kan geven als cafeïne zonder de crash. Citroen is een alkalisch en reinigend voedingsmiddel van topkwaliteit dat zoetheid en vitamine C toevoegt aan de al enigszins zoete en scherpe ACV. Het eindresultaat is een tonicum dat krachtig reinigt en verjongt. Combineer het sap van een citroen, 1 kleine snufje (1/8 theelepel) cayennepeper en 1 theelepel. ACV in een klein kopje met 64 ml water. Voeg ijs toe, mix en dien op als een ijzige tonic die je wakker maakt en op gang brengt!

5. Gember, ACV en citroen
Voor een helpende drank als eerste op de dag, ga met gember, citroen en ACV. Deze drie hebben allemaal spijsverteringsbevorderende eigenschappen, maar wanneer ze worden gecombineerd, zijn ze veel effectiever. Gember verlicht misselijkheid, indigestie, een opgeblazen gevoel en constipatie, vermindert pijn in het lichaam en kan natuurlijke energie leveren. Gecombineerd met de voordelen van ACV en citroen, zal dit de maag bezinken, u energie geven en duidelijkheid geven die u nodig hebt om de dag te beginnen. Een gelukkige darm betekent een gelukkiger geest en een gelukkiger jij!

Bronnen:

onegreenplanet.org

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close