*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Giftige ophopingen leiden tot gewichtstoename, buikvet, en andere gezondheidsproblemen. Probeer dit eenvoudige Detox Drankje

0

Allergieën, slapeloosheid, depressie, overgewicht, gewrichtspijn, vermoeidheid, hoofdpijn en acne is een indicatie van een giftige overbelasting en onbalans. Medische deskundigen associëren gewichtstoename en buikvet met giftige ophopingen in de lever.

Dit vitaal orgaan heeft twee belangrijke functies – vet metaboliseren en het reinigen van uw bloed. Vette en een overbelaste lever leidt tot gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen.

Wanneer u gestrest bent, Worden vetcellen opgeslagen als toxines en veroorzaken dan cellulaire schade, de lever kan deze hoeveelheden giftige stoffen niet verwerken. Gifstoffen worden meestal opgeslagen in celmembranen, spierweefsel, hersenweefsel, en zelfs in de zenuwweefsels.

Dr. Paula Baillie-Hamilton legt uit dat gewichtstoename direct gekoppeld is aan de natuurlijke gewicht controlesysteem. Dit systeem wordt vergiftigd en geladen met chemische stoffen die ons lichaam binnenkomen via het voedsel dat we eten, de omgeving die ons omringt, en alle huidverzorgingsproducten en reinigingsmiddelen.

In haar boek, The Detox Diet – Afschaffing van chemische calorieën en verbeter uw Natuurlijke Afslank Systeem, Dr. Baillie-Hamilton legde het verband tussen giftige synthetische chemicaliën en de moderne vet epidemie.

Gifstoffen verstoppen de lever en dat heeft invloed in zijn rol van het verbranden van vet. Ontgiften is een van de gezondste natuurlijke manieren om je lichaam te beschermen tegen giftige ophopingen. Zodra u de giftige stoffen weet te elimineren, zult u tevens een einde maken aan de vetafzettingen. Probeer dit detox drankje en geniet van de resultaten.

Detox drankje – Recept

  • 1/3 tl kurkuma
  • 2 eetlepels citroensap
  • 350 ml water
  • 1 eetlepel honing

Meng alle ingrediënten door elkaar en consumeer dit drankje op een dagelijkse basis. Deel je ervaring en help iedereen die de verstrekkingen van dit detox drankje wel kunnen gebruiken.

Bron:  livingtraditionally.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close