*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gooi de walnootschelpen niet weg – ze zijn een geweldig medicijn voor een aantal ziekten

0

Schelpen van walnoten hebben unieke eigenschappen, waaronder een grote hoeveelheid jodium, vereist voor het normaal functioneren van het menselijk lichaam. Jodiumtekort kan leiden tot de ontwikkeling van veel ziekten, waaronder schildklieraandoeningen, borstaandoeningen, baarmoeder, prostaatadenoom, diabetes.
Heel vaak resulteert het gebrek aan jodium in algemene zwakte, trillende handen, zweten, nervositeit, prikkelbaarheid, hoge bloeddruk en slapeloosheid. Jodiumtekort is een veel voorkomende ziekte bij ouderen. Om te controleren of het lichaam geen jodium heeft, is het het beste om ’s avonds wat jodium op je ellebogen te doen. Als er ’s ochtends geen jodium op uw ellebogen is, betekent dit dat uw lichaam jodium heeft opgezogen omdat het niet genoeg heeft. In het tegenovergestelde geval, als u voldoende jodium in uw lichaam heeft, blijven er sporen op de huid achter. Het is een eenvoudige test. Als je jodium mist, zijn de beste remedies de schillen van een walnoot.

Neem een ​​half kopje walnootschillen, doe in een kom en giet meer dan 2 kopjes water, laat het aan de kook komen, laat het vervolgens 10 minuten afkoelen en drink een slokje voor het eten. De behandeling duurt 1-4 maanden met controle over de jodiumtoestand in het lichaam via de oorspronkelijke controle (met de toename van jodium in het lichaam zal de huid minder absorberen). Het resultaat is een verbeterde gezondheid, normalisatie van het metabolisme en herstelde balans. Deze walnootpartities helpen mensen die lijden aan conjunctivitis (veel werk op de computer). Neem een ​​koffiemolen en maal een half kopje walnootschillen, giet 1,5 kopje water, breng aan de kook en laat vervolgens 20 minuten afkoelen, zeef door verschillende lagen gaas en smeer de oogleden meerdere keren in, herhaal dezelfde procedure na 2 weken.

Geneesmiddelen van walnootschillen worden gebruikt bij de behandeling van adenomen van de prostaat- en eierstokcysten. Neem in die zin 2 eetlepels schillen en giet meer dan 1,5 kopjes water, kook 20 minuten op een laag vuur voor, laat het een uur afkoelen en drink dit drankje 3 keer per dag. Het meest effectief is de alcoholische tinctuur voor de behandeling van ziekten met jodiumtekort. Deze tinctuur wordt gebruikt voor schildklieraandoeningen, maagdarmkanaal, gewrichten, hypertensie, hoge bloeddruk, diabetes, bevende handen, zweten, slapeloosheid, prikkelbaarheid, baarmoedermyomen, hoofdpijn. Vul een fles met 1/3 walnootschillen en giet er goede brandewijn of wodka van ongeveer 40 * C over. Bewaar ongeveer 3 weken op een donkere, warme plek, laat het drankje uitlekken en neem 3 maal daags 1 eetlepel voor de maaltijd.

Voor de ziekten als diabetes is het recept als volgt: giet 2 eetlepels walnootschillen met cognac of wodka van 40 * C en laat het 7 dagen staan. Doe daarna 6 druppels in 2 eetlepels water en drink deze tinctuur. Het kan ongeveer 10 dagen duren, dus als je er helemaal niets meer hebt, maak het dan opnieuw. De behandeling duurt maximaal 3 maanden en het is een wonderbaarlijk medicijn voor suikercontrole. Deze tinctuur met notenhouten barrières is een onvervangbare troef.

 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close