*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Grote studie toont aan: een vetarm dieet is echt slecht voor je gezondheid

0

Weinig vet eten was jarenlang het advies om gezond te blijven. De laatste tijd is niet vet, maar suiker het grote kwaad. Nu toont ook een grootschalige studie aan dat een vetarm dieet de kans op vroegtijdig overlijden vergroot.

In het gerenommeerde vakblad The Lancet is een onderzoek verschenen onder 135.000 volwassenen. Daaruit bleek dat de mensen die vet grotendeels uit hun eetpatroon schrapten veel korter leefden dan wie juist wel boter, kaas en vlees eet. Degenen die weinig vet aten vervingen vet vaak door koolhydraten. Daardoor zouden ze belangrijke voedingsstoffen missen.

Een dieet met veel koolhydraten behoort tot de meest ongezonde eetpatronen, aldus de onderzoekers. Wie veel geraffineerde suikers en bewerkte voedingsmiddelen eet, zou 28 procent meer kans hebben op een vroegtijdig overlijden.

De bevindingen van het Canadese onderzoek dat is gebaseerd op studies uit 18 landen zijn sterk: een hoge inname van alle typen vetten vermindert de kans op een voortijdige dood met 23 procent.

Onderzoeker dr Andrew Mente van de McMaster University zegt dat mensen idealiter 35 procent van hun calorieën uit vet halen. “Het zou beter zijn om het gezondheidsadvies over vetinname te versoepelen en juist koolhydraten af te raden.”

Bron(nen):   The Independent

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close