*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Heb je overtollig vet op je dijen? Train je dijen dan met deze speciale oefeningen.

0

Train je dijen met deze speciale oefeningen. Misschien zijn je dijen niet zo mooi gevormd als je zou willen. Dat geeft niks. Om die vetrandjes kwijt te raken kun je oefeningen doen waardoor je het vet vervangt door spieren.
Vet op je dijbenen behoort tot een van de probleemzones. Gelukkig kun je het onderhuidse vet verbranden, omdat het overtollig vet op je dijen goed reageert op dieetaanpassingen en de onderstaande oefeningen.Je bereikt niets zonder een offer dus moeten wij gedisciplineerd zijn met onze levensstijl en de keuzes die wij maken. De beste aanpak is altijd om wat gezonde voeding te combineren met specifieke oefeningen.

Tip 1:
Probeer om je calorie-inname te beperken om zo een tekort te creëren. Hierdoor waordt je lichaam gedwongen het opgeslagen vet te verbranden om meer energie te krijgen. Zo zullen je dijen beginnen te krimpen. Om snel resultaten te krijgen probeer je dagelijkse calorie-innamen met 1000 te reduceren.

Tip 2:
Verhoog de frequentie van je maaltijden om jezelf tevreden te houden. Te lange periode tussen de maaltijden zorgt ervoor dat je honger krijgt en dat je daarna gaat overeten. Eet om de twee of drie uur gedurende de hele dag. Eet dat het net genoeg is om het honger gevoel te stillen.

Tip 3:
Maak er een gewoonte van om zoveel mogelijk water te drinken. Vermijd frisdrank, wijn, bier, milkshakes en gearomatiseerde dranken. Hierdoor zal je het nog makkelijker hebben om je calorie-inname te verminderen.

Voer de oefeningen in de onderstaande video uit om de vetrandjes op de dijen te verwijderen zodat je dijbenen mooi gevormd worden. Laat in de reactie hieronder weten hoe je deze oefeningen hebt ervaren en vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden op Facebook.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close