Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Heerlijk sap om gewichtsverlies te ondersteunen

0

Hoewel dit sap rijk is aan vitamines, is het niet de bedoeling dat je het sap drinkt als vervanging voor je maaltijden. Dit sap is bedoeld als aanvulling op je dieet, niet als hoofdonderdeel.

Natuurlijke sappen worden tegenwoordig steeds populairder, omdat ze geweldig zijn om gewichtsverlies op een gezonde manier te ondersteunen, zonder jezelf volledig uit te hongeren. Deze sappen worden meestal gekenmerkt door het gegeven dat ze caloriearm zijn en tegelijkertijd toch je lichaam voorzien van belangrijke vitamines, mineralen, antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen die afslankdiëten ondersteunen.

In dit artikel delen we een heerlijk recept voor een sapje van wortel en sinaasappel dat je zal helpen om snel en gezond af te slanken. Door deze twee ingrediënten met elkaar te combineren, krijgt deze drank een krachtige zuiverende werking die je algehele gezondheid zal verbeteren en tegelijkertijd gewichtsverlies zal vergemakkelijken. Laten we eens wat meer te weten komen!

Hoe werkt dit natuurlijke sapdieet?

Wortels en sinaasappels voorzien je lichaam beide van een grote hoeveelheid antioxidanten die kunnen helpen om gifstoffen die bijdragen aan de opeenhoping van vet uit het lichaam te verwijderen. Om volledig te begrijpen hoe gunstig dit sap kan zijn om gewichtsverlies te ondersteunen, kan het behulpzaam zijn om wat meer te weten over de eigenschappen die deze ingrediënten hebben.

Voordelen die wortels bieden voor gewichtsverlies

Wortels zijn een van de belangrijkste voedingsmiddelen om gewichtsverlies te ondersteunen, omdat ze rijk zijn aan vezels. Vezels dragen bij aan een goede spijsvertering en kunnen helpen om afvalstoffen die het lichaam niet nodig heeft om naar behoren te functioneren te elimineren. Daarnaast zijn wortels erg verzadigend, waardoor je minder behoefte zult hebben om tussen je maaltijden door te snacken.

Wortels bevorderen ontgifting, activeren spijsverteringsenzymen en verbeteren het lichamelijke vermogen om afvalstoffen te verwijderen.Bovendien zijn wortels vochtafdrijvend, waardoor ze de nieren stimuleren om overtollig vocht via de urine uit het lichaam te drijven.

Deze oranje groente is rijk aan vitamines en mineralen, bevat weinig vet en calorieën en een grote hoeveelheid water. Wortels hebben een thermogene werking. Dit betekent dat ze het lichaam in staat maken calorieën sneller te verbranden en sneller af te vallen. En alsof al deze voordelen nog niet genoeg waren, hebben wortels ook een lage glycemische indexwaarde en zijn ze rijk aan bèta-caroteen, vitamine A en kalium.

Voordelen die sinaasappels bieden voor gewichtsverlies

Deze heerlijke vrucht wordt al jarenlang vereerd als een van de beste bronnen van vitamine C, een vitamine die het immuunsysteem ondersteunt en kan helpen om verschillende ziektes te voorkomen. Nog een interessant gegeven is echter datsinaasappels belangrijke antioxidanten bevatten die bijdragen aan de regeneratie van cellen, een goede cardiovasculaire gezondheid en een gezonde huid.

Om je te laten zien hoe sinaasappels gezond gewichtsverlies kunnen bevorderen, is het belangrijk om aan te geven dat deze citrusvrucht de spijsvertering verbetert, het lichaam helpt gifstoffen te verwijderen en bijdraagt aan een gezonde leverfunctie. Sinaasappels bevatten zuren, antioxidanten en vezels die de stofwisseling versnellen, waardoor je meer calorieën verbrandt en dus sneller zult afvallen.

Hoe maak je dit sap van wortels en sinaasappels voor gewichtsverlies?

Nu je op de hoogte bent van alle voordelen die dit sapdieet te bieden heeft, is het tijd om een eenvoudig stappenplan na te volgen om dit sap te bereiden en ervoor te zorgen dat je van alle gezonde eigenschappen zult profiteren.

Ingrediënten

 • 2 sinaasappels
 • 2 wortels
 • 1 kop water (200 ml)
 • 1 bosje peterselie

Bereiding

 • Stap 1. Verwijder de blaadjes van de peterselie van de takjes.
 • Stap 2. Snijd de wortels in stukjes.
 • Stap 3. Snijd de sinaasappels doormidden.
 • Stap 4. Pers het sap eruit.
 • Stap 5. Doe de stukjes wortel en de peterselieblaadjes in de blender.
 • Stap 6. Voeg dan het kopje water en het sinaasappelsap toe.
 • Stap 7. Mix de ingrediënten een paar minuten, tot de ingrediënten geheel met elkaar vermengd zijn.
 • Stap 8. Voeg wat ijsblokjes toe en drink het sap wanneer het nog vers is.

Onthoud!

Dit sap is bedoeld om gewichtsverlies te ondersteunen, maar het is natuurlijk geen wonderdrank die ervoor zal zorgen dat je in één nacht al je ongewenste kilo’s zal verliezen. Door dit sap in je dieet op te nemen, zal je stofwisseling versneld worden en zal je meer calorieën verbranden. Om de werking te versterken, kun je het sap het beste drinken op een lege maag.

Je zou dit sap in geen enkel geval moeten drinken als vervanging voor je gewone maaltijden. Nogmaals, vergeet niet dat dit sap bedoeld is als aanvulling.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close