*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Heerlijke smoothies voor een slanke taille

0

De ingrediënten in deze smoothies zullen niet alleen helpen om je buik slanker te maken, maar ook je spijsvertering verbeteren, opgehoopt vocht elimineren en je lichaam meer energie geven.

Door te letten op wat je eet, kun je gemakkelijk je lichaamsgewicht gebalanceerd houden.

Desalniettemin is gewichtsverlies voor sommige delen van het lichaam moeilijker dan andere, omdat gewichtsverlies in deze gebieden verbonden kan zijn aan de werking van bepaalde organen en niet alleen aan de hoeveelheid calorieën die je consumeert.

Een van deze lichaamsdelen is de taille en daarom hebben we het in dit artikel over enkele simpele en aangename manieren om je buik slanker te maken.

De smoothies in dit artikel zijn stuk voor stuk hartstikke lekker en zullen helpen om je taille slanker en je buik platter te maken.

Eigenschappen van deze smoothies voor een slanke taille

Het klopt inderdaad. Om af te vallen moet je niet alleen tellen hoeveel calorieën je op een dag consumeert, maar moet je daarnaast ook goede voedingskeuzes maken. Er zijn genoeg opties die gunstige eigenschappen bieden voor je gezondheid, wat weer wordt weerspiegeld in je uiterlijk.

Voor een slankere buik zou je voedingsmiddelen moeten kiezen die de volgende eigenschappen hebben:

Vochtafdrijvend

Dit zijn voedingsmiddelen die helpen om vocht dat het lichaam vasthoudt en ervoor zorgt dat je er opgeblazen uitziet en jezelf zwaar voelt, te verwijderen. De buik is een van de lichaamsdelen waar men vaker last heeft van vochtretentie.

Laxerend

In veel gevallen wordt een opgeblazen buik veroorzaakt door constipatie. Kies daarom voor voedingsmiddelen die een natuurlijke laxerende werking hebben om de spijsvertering te verbeteren en de werking van het spijsverteringssysteem te reguleren.

Hormoonregulatoren

In sommige gevallen hoopt buikvet zich op als gevolg van hormonale stoornissen. Dit kan verklaren waarom het voor sommige mensen, die over het algemeen slank zijn, moeilijk is om buikvet tegen te gaan.

Vet kan zich ook ophopen aan de binnenkant van de dijen. Voedingsmiddelen die de hormonen reguleren kunnen een natuurlijke balans in het lichaam bevorderen, waardoor ze ook op andere manieren gunstig kunnen zijn.

Smoothies voor een slanke taille

Smoothies zijn een simpele en heerlijke manier om verschillende gezonde voedingsmiddelen te consumeren die tegelijkertijd geneeskrachtige voordelen bieden. Je kunt verscheidene soorten voedingsmiddelen en supplementen toevoegen en tegelijkertijd een geweldige smaak behouden. Daarnaast zijn smoothies makkelijk te consumeren, zeer verzadigend en voorzien ze je lichaam van een gezonde dosis energie.

Het beste tijdstip om ze te consumeren is ’s ochtends tijdens het ontbijt, maar natuurlijk kun je er ook gewoon in de middag van genieten.

Wij raden de volgende drie smoothies aan om die mooie slanke taille te krijgen waar je zo naar verlangt. Je kunt echter ook andere ingrediënten met elkaar combineren voor een beetje afwisseling en om nieuwe smaken te ontdekken.

1. Smoothie van appel en matcha

Ingrediënten

  • 2 groene appels
  • 1 theelepel matchapoeder (10 g) (groenetheepoeder)
  • ¾ kop water of plantaardige melk (150 ml)

Deze smoothie is lekker romig en combineert de voordelen van vers fruit met de geneeskrachtige eigenschappen van een matchasupplement.

Appels

Gebruik biologische appels, zodat je zonder problemen ook de schil kunt consumeren. Appelschillen helpen, samen met de rest van de vrucht, om de spijsvertering te reguleren.

Matcha

Matcha is Japanse groene thee en voorziet het lichaam niet alleen van energie, maar is ook in staat om het hormonale systeem te reguleren.

2. Smoothie van ananas en chia

Ingrediënten

  • 1 dikke schijf verse ananas
  • 1 eetlepel chiazaden (10 g)
  • ¾ kop water (150 ml)

Deze smoothie is heerlijk zoet en tropisch van smaak en een van de meest effectieve smoothies om de taille slanker te maken.

Ananas

Ananas heeft een natuurlijke vochtafdrijvende werking en bevordert een goede spijsvertering, waardoor het ook in zoveel diëten wordt opgenomen.

Chiazaden

Deze zaden worden steeds populairder, omdat ze een hoop essentiële vetzuren bevatten en in staat zijn om het spijsverteringssysteem te reguleren. Zorg er echter wel voor dat je ze gedurende de nacht vast laat weken in wat water.

3. Smoothie van kiwi en kokos

Ingrediënten

  • 2 rijpe kiwi’s
  • 1 eetlepel extra vierge kokosolie (15 g) of ½ kop kokoswater of kokosmelk (100 ml)
  • Water (als het nodig is)

Ook dit is dankzij de twee hoofdingrediënten een tropische smoothie met een heerlijke intense smaak.

Kiwi

Kiwi is een effectieve vrucht voor mensen die last hebben van constipatie. De vrucht kan namelijk meteen effect hebben wanneer je het consumeert op een lege maag.

Kokos

Wij promoten altijd de geneeskrachtige voordelen die kokos biedt. Kokoswater, -melk en –olie bieden alle drie gezonde vetten, die ondanks de hoeveelheid calorieën toch zullen helpen om je buik slanker te maken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close