Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Het 2 maanden No-Gym Home Workout Plan – Geen uitrusting nodig!

0

Hoewel het de nieuwste trend is, garandeert een lidmaatschap van een sportschool geen gevormd en sterk lichaams- en gewichtsverlies, omdat wat je echt nodig hebt om deze doelen te bereiken, motivatie, vastberadenheid en tijd is.

Daarom hoef je niet naar de sportschool te gaan om aan je lichaam te werken, omdat je regelmatig kunt oefenen in je eigen huis en toch fascinerende effecten krijgt.
De volgende uitdaging van 10 weken zal je helpen het lichaam te hervormen en uiteindelijk het lichaam van je dromen te krijgen.

Houd rekening met de volgende tips voordat u begint:

Je moet veel water drinken om ervoor te zorgen dat je lichaam altijd goed wordt gehydrateerd
Kies de meest geschikte tijd om te oefenen gedurende de dag en deskundigen raden aan de ochtend te kiezen
Beloof jezelf dat je consistent zult blijven en dat je de trainingsroutine zult uitvoeren zoals hieronder wordt uitgelegd

Dit is het 10-weekse trainingsplan:

maandag
Elke maandag gedurende deze 10 weken moet je:

-25 crunches, 35 jumping jacks, 15 lunges, 20 squats, 5 push-ups, planken voor 15 seconden, wall-zit voor 25 seconden, 10 sit-ups en 10 butt-kicks.

dinsdag

Voer op dinsdagen dezelfde oefeningen uit, maar verander het aantal herhalingen:

-20 crunches, 10 jumping jacks, 25 lunges, 10 squats, 10 push-ups, planken voor 30 seconden, wall-sits voor 25 seconden, 35 sit-ups en 20 butt-kicks.

woensdag
Je moet de intensiteit verhogen:

– 30 crunches, 50 jumping jacks, 25 lunges, 15 squats, 10 push-ups, planken voor 40 seconden, wall-zit voor 35 seconden, 30 sit-ups en 25 butt-kicks.

donderdag

Je gaat steeds meer calorieën verbranden:

-20 crunches, 25 jumping jacks, 15 lunges, 35 squats, 20 push-ups, planken voor 30 seconden, wall-zit voor 60 seconden, 50 sit-ups en 35 butt-kicks.

vrijdag
Je moet toegewijd blijven aan je doel en doorgaan met de uitdaging:

-30 crunches, 55 jumping jacks, 60 lunges, 25 squats, 30 push-ups, planken voor 60 seconden, wall-sits voor 25 seconden, 40 sit-ups en 50 butt-kicks.

Tijdens het weekend moet je het lichaam laten rusten na 5 dagen intensieve training. Toch kun je nog steeds gaan wandelen of joggen.

Als je de effecten van deze uitdaging wilt vergroten, kun je dit als volgt combineren met cardiotraining in het weekend:

1e week – 30 seconden sprint (30 seconden jog / 5x);
2e week – 35 seconden sprint (45 seconden jog / 6x);
3e week – 45 seconden sprint (1 min. Jog / 7x);
4e week – 50 seconden sprint (45 seconden jog / 8x);
5e week-55 seconden sprint (30 seconden jog / 7x);
6e week – 1 minuut sprint (45 seconden jog / 6x);
7e week- 65 seconden sprint (1 min. Jog / 5x);
8ste week- 70 seconden sprint (45 seconden jog / 6x);
9e week – 75 seconden sprint (30 seconden jog / 7x); en
10e week- 80 seconden sprint (45 seconden jog / 8x).
Deze training duurt ongeveer 45-60 minuten van uw tijd per dag.

De duur van de workout die je nodig hebt, is afhankelijk van je gewicht en de hoeveelheid gewicht dat je wilt verliezen, maar zorg ervoor dat je minstens drie uur per week oefent om bevredigende effecten te krijgen.

Bovendien zal het maken van enkele voordelige veranderingen in het dieet ook het proces van gewichtsverlies en het hervormen van je lichaam versnellen. Jon Denoris, een performance coach, beveelt ‘nutrient timing’ aan, dat is het eten van het juiste voedsel op het juiste moment van de dag.

Hij zegt dat men onverwerkt, heel voedsel zo vaak mogelijk moet consumeren. Als u probeert af te vallen, moet uw dieet rijk zijn aan vlees en vis van hoge kwaliteit; veel groenten, essentiële vetten zoals avocado’s, noten en kokosolie; en hele voedingsmiddelen zoals bruine rijst en quinoa, die een lagere GI-beoordeling hebben. Eiwit zoals vlees, vis of eieren reguleert het metabolisme en bevredigt de eetlust, dus het zal ook leiden tot minder trek in junkfood.

Aan de andere kant suggereert hij om weg te blijven van geëtiketteerd voedsel, waarvan de ingrediënten moeilijk uit te spreken zijn. Bovendien is een van de grootste fouten die je kunt maken het verwijderen van het gezonde eetplan voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Je moet jezelf omringen met mensen die je en je doelen ondersteunen, en ze kunnen je zelfs vergezellen in je gezonde voedingspatroon en trainingsroutine. En vergeet niet dat motivatie het allerbelangrijkste is, en vanaf het moment dat je de eerste resultaten ziet, ben je op een goede manier bezig om snel in vorm te komen!

Bronnen:

female-fit-body.com
www.telegraph.co.uk

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close